• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna ΕΔ1: Το 1-2 η Kawasaki
Πρώτος ο Rea, ακολούθησαν οι Sykes και Davies
Νέα 18/07/2015 - 00:10

Δυνατά ξεκίνησε τον ένατο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των SBK η Kawasaki, με τους Jonathan Rea και Tom Sykes να κάνουν το 1-2 στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της ημέρας.

 

Ο Ιρλανδός και απόλυτος πρωταγωνιστής του φετινού Πρωταθλήματος με 11 νίκες σε 16 αγώνες και 133β διαφοράς από τον δεύτερο, πήρε την πρώτη θέση λίγο πριν το τέλος!

 

Η διαφορά των δυο αναβατών της Kawasaki ήταν μόλις στα 0,145δ ενώ ο Chaz Davies - που κρατούσε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ1 - υποχώρησε στο τέλος στην τρίτη θέση.

 

Πιο πίσω η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Niccolo Canepa επίσης με μοτοσυκλέτα της Ducati, ενώ η τρίτη στη σειρά 1199R ήταν αυτή του Davide Giugliano.

 

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Ayrton Badovini πάνω στην BMW S1000RR, με τον Ιταλό να κρατά την έκτη θέση στη λίστα με τους χρόνους, παρά το γεγονός ότι 15λεπτά πριν το τέλος είχε πρόβλημα και οι κόκκινες σημαίες σηκώθηκαν.

 

Στην έβδομη θέση βρίσκουμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Sylvain Guintoli, ενώ η καλύτερη Aprilia, αυτή του Leon Haslam, ήταν στην όγδοη θέση και εννέα δέκατα πίσω από την κορυφή!

 

Χρησιμοποιώντας τη γνώση της πίστας (από τις ημέρες που ήταν στο MotoGP) ο Randy de Puniet κατάφερε να μπει μέσα στη δεκάδα και μάλιστα να αφήσει για λίγο πίσω του τον ομόσταυλό του, τον Alex Lowes.

Επόμενο άρθρο »

Laguna ΕΔ2: Στην κορυφή ο Davies

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Το ΟΧΙ του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα