• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Χάνει τη σεζόν ο Giugliano!
Νέα ατυχία για τον αναβάτη της Ducati
Νέα 28/07/2015 - 18:03

Το 2015 είναι μια χρονιά που θα θέλει γρήγορα να ξεχάσει ο Davide Giugliano.

 

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati αναγκάστηκε να χάσει τους πρώτους τέσσερεις αγώνες της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού στις χειμερινές δοκιμές του Phillip Island. Τώρα, θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς εξαιτίας της πτώσης που είχε στην Laguna Seca.

 

Η πτώση του συνέβη στο δεύτερο σκέλος της Laguna Seca, στην έκτη στροφή της πίστας κι ενώ είχαν αρχίσει να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες βροχής.

 

Αν και αρχικά είχε διαγνωστεί μόνο με μώλωπες, στην Ιταλία ο Giugliano αποφάσισε να κάνει εκ νέου εξετάσεις, εν μέρει για να είναι βέβαιος ότι δεν επιδεινώθηκε η κατάσταση του τραυματισμού του από τον Φεβρουάριο.

 

Το σοκ για τον Ιταλό ήταν αρκετά μεγάλο, όταν οι γιατροί στην πατρίδα του διέγνωσαν κάταγμα σε άλλον σπόνδυλο (από αυτόν που είχε σπάσει στο Phillip Island) με περίοδο ανάρρωσης τριών μηνών!

 

Όσον αφορά στην αντικατάστασή του, το χρονικό διάστημα μέχρι τον επόμενο Γύρο στην Μαλαισία (2 Αυγούστου) είναι πολύ μικρό και δεν προλαβαίνει η ομάδα να έχει αντικαταστάτη.

 

Για τις 20 Σεπτεμβρίου στην Jerez, η Ducati θα φέρει τον δοκιμαστή της, Michele Pirro στη θέση του Giugliano, ενώ για τους τελευταίους δύο Γύρους σε Magny-Cours και Qatar, υπάρχει πολύς χρόνος για να αποφασιστεί ποιός θα ανέβει στη δεύτερη κόκκινη μοτοσυκλέτα.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2014 vs 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Τους υποσχεθήκαμε την 1η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα