• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Η νέα στρατηγική αποδίδει!
Με κάθε αγώνα είμαστε πιο κοντά στην κορυφή
Νέα 11/08/2015 - 15:31

«Η εκκίνησή μου δεν ήταν τέλεια, κάτι που γενικά ισχύει και πρέπει να το δουλέψουμε. Όταν πέρασα τον Hernandez ήμουν σταθερός στο 1:33 και προσπάθησα να φτάσω τη 10η ή 9η θέση».

 

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Maverick Vinales, μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα, που βρήκε τον νεαρό Ισπανό να περνά τη γραμμή τερματισμού στην 11η θέση.

 

«Προς το τέλος του αγώνα όμως είχα κάποια θέματα με το κιβώτιο ταχυτήτων κι έχασα χρόνο. Παρά το αποτέλεσμα όμως είμαι αρκετά χαρούμενος διότι όλο το Σ/Κ μπορούσαμε να είμαστε σταθεροί».

 

Αυτό το Σ/Κ ο Vinales και η ομάδα του αποφάσισαν να αλλάξουν στρατηγική και να μην κυνηγήσουν από την αρχή μια θέση μέσα στη δεκάδα - που δίνει την πρόκριση στις ΚΑΤ2 - αλλά να εστιάσουν περισσότερο στο ρυθμό αγώνα.

 

«Η νέα στρατηγική φαίνεται ότι αποδίδει και σε κάθε αγώνα πλησιάζουμε στην κορυφή.          Το θετικό είναι ότι επιβεβαιώσαμε και αυτά που βρήκαμε στο Misano (σ.σ. στο ιδιωτικό τεστ της Suzuki).

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ ανταγωνιστική, αλλά η έλλειψη του seamless και παραπάνω αλόγων, μας εμποδίζουν από το να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά νιώθω πολύ καλά με την ομάδα και το εργοστάσιο».

Επόμενο άρθρο »

700 νίκες για την Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Όλο το Σ/Κ ήταν δύσκολο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα