• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ2: Ο Lorenzo το πάνω χέρι
Δραματικές οι ΕΔ2 με αρκετές πτώσεις
Νέα 14/08/2015 - 17:21

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha, Jorge Lorenzo, ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας, που είχε ουκ ολίγες πτώσεις κατά τη διάρκειά της!

 

 

 

 

Στην ηλιόλουστη πίστα του Brno η θερμοκρασία της ασφάλτου είχε εκτοξευθεί στους 50ο C σήμερα το απόγευμα, περίπου 20ο C παραπάνω απ’ ότι ήταν στις ΕΔ1!

 

Αυτό σήμαινε ότι το 1:56,499 που έκανε ο Lorenzo το πρωί ήταν αρκετό για να του δώσει την πρώτη θέση, αν και ήταν ένα δευτερόλεπτο περίπου πάνω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας που έχει από το ’13 ο Crutchlow (1:55,527).

 

Αυτός που πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ2 ήταν ο Marc Marquez, αλλά ο χρόνος του ήταν 14χιλ πιο αργός από τον αντίστοιχο πρωινό του Lorenzo, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να προσθέτει το όνομά του στους αναβάτες που είχαν πτώση/εις στην Τσέχικη πίστα.

 

Ο Andrea Iannone πήρε την τρίτη θέση, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι τόσο αυτός όσο και ο Dovizioso έχουν μια αναβαθμισμένη GP15 με νέο κινητήρα και πλαίσιο. Ο Iannone έκανε το γρήγορο γύρο του στις ΕΔ2, όταν και τερμάτισε 4ος μπροστά από τον Pedrosa.

 

Ο τελευταίος είχε μια άσχημη πτώση στην αρχή της δεύτερης περιόδου και δεν κατάφερε να συνεχίσει. Όπως φάνηκε η μοτοσυκλέτα του είχε διαρροή λαδιού, με τον Pedrosa να πέφτει στην 13 αλλά να έχει έναν καλό χρόνο από τις ΕΔ1 που του έδωσε την 5η θέση στα συνδυασμένα.

 

Πτώση είχε και ο Dovizioso προς το τέλος των ΕΔ2 στην στροφή 5, αλλά κατάφερε να ολοκληρώσει την ημέρα στην έκτη θέση. Άτυχος ήταν ο Valentino Rossi. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρισκόταν πίσω από τον Pedrosa, όταν πάτησε στα λάδια κι έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του.

 

Το δίδυμο της Monster Yamaha Tech3, Pol Espargaro και Bradley Smith, ήταν στην έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα. Ο πρώτος ήταν πιο γρήγορος στις ΕΔ2, ενώ ο Smith έκανε τον καλό του χρόνο το απόγευμα. Ο Βρετανός έπεσε και αυτός στην 5.

 

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Suzuki, Aleix Espargaro και ο Cal Crutchlow ήταν οι δυο αναβάτες που ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, που συμπεριλαμβάνει όσους – μέχρι στιγμής – παίρνουν απευθείας την πρόκριση στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα