• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο δεύτερο κομμάτι χάνει πολύ ο Iannοne!
Dovizioso: Είμαστε αρκετά κοντά στους αντιπάλους μας
Νέα 14/08/2015 - 21:36

Θετικό ήταν το ξεκίνημα των αναβατών της Ducati για τον 11ο Γύρο του φετινού Πρωταθλήματος, με τον Andrea Iannone να παίρνει την τρίτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα και τον Andrea Dovizioso την πέμπτη.

 

Το δίδυμο της ομάδας είχε δυο διαφορετικές εκδόσεις της GP15, την κανονική και μια αναβαθμισμένη με καινούργιο μοτέρ και καινούργιο φέρινγκ που κάνουν το ντεμπούτο τους στην πίστα της Τσεχίας.

 

«Σήμερα τα πράγματα ήταν καλύτερα απ’ ότι στην Indianapolis, αν και ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ένα ιδανικό set-up», σχολίασε ο Iannone ο οποίος φόρεσε το μαλακό ελαστικό στο τέλος των ΕΔ2 για να γράψει το 1:56,750δ.

 

«Οι συνθήκες της πίστας χειροτέρεψαν στις ΕΔ2 και στο τέλος δεν καταφέραμε να αξιολογήσουμε κατάλληλα τις δυο μοτοσυκλέτες που είχαμε στη διάθεσή μας».

 

«Καταβάλω μεγάλες προσπάθειες να μην κάνω το λάθος, διότι σε τέτοιες συνθήκες είναι εύκολο να το κάνει κανείς και υποφέρω από έλλειψη πρόσφυσης στον πίσω τροχό. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο».

 

«Ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της πίστας, όπου χάνουμε πολύ και μπορούμε να καλύψουμε πολύτιμα δέκατα εκεί. Οπωσδήποτε θα έχει μεγάλη σημασία για τον αγώνα κι εκεί θα ρίξουμε το βάρος μας».

 

Από την πλευρά του, ο καλύτερος χρόνος του Andrea Dovizioso ήταν στο 1:56,821 αλλά ο Ιταλός άσος τον έκανε φορώντας το μεσαίο πίσω ελαστικό.

 

«Είμαι αρκετά χαρούμενος με την ταχύτητά μου εδώ στο Brno, διότι είμαι αρκετά κοντά στους αντιπάλους μας. Παραμένει όμως μια δύσκολη πίστα, διότι οι συνθήκες που επικρατούν παίζουν μεγάλο ρόλο».

 

«Το απόγευμα δεν είχα την ίδια πρόσφυση όπως το πρωί. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε κυρίως στον τομέα της σταθερότητας, αλλά και στην ευκολία διαχείρισης της μοτοσυκλέτας, δυο τομείς που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στον αγώνα».

 

«Το απόγευμα κάναμε αρκετές συγκριτικές δοκιμές και τώρα πρέπει να αναλύσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες ώστε να βρούμε το καλύτερο δυνατό στήσιμο».

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Νέος κινητήρας

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Γρήγορος στον ένα γύρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα