• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ήμουν στο όριο!
Dovi: Δεν μπορούσα να πιέσω
Νέα 15/08/2015 - 22:57

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα οι αναβάτες της Ducati, καθώς ο Andrea Iannone έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων και ο Dovizioso τον 6ο.

 

«Προφανώς θα προτιμούσα να είμαι στην πρώτη σειρά, αλλά είμαι χαρούμενος με το πως εξελίχθηκε η ημέρα σήμερα», σχολίασε ο Iannone ο οποίος είδε τον Valentino Rossi να του στερεί την πρώτη σειρά μ’ έναν τελευταίο γρήγορο γύρο.

 

«Θα ήταν δύσκολο να καταφέρω να βελτιώσω το χρόνο μου, διότι πίεζα ήδη πάρα πολύ και ήμουν στο όριο. Η χρήση του πιο μαλακού πίσω ελαστικού δεν μας βοηθά εδώ, όπως ίσως θα πίστευε κανείς».

 

«Δεν αποτελεί κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Τώρα είναι πολύ σημαντικό να βρούμε μερικά δέκατα ώστε να βελτιώσουμε το ρυθμό μας, που είναι ήδη καλός αν συγκριθεί με άλλους Γύρους»

 

«Και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και τους μηχανικούς. Εδώ δυσκολευόμαστε λιγότερο και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πρώτους».

 

Ο Dovizioso επέστρεψε στη δεύτερη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης μετά από τρεις συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες σε Assen, Sachsenring και Indianapolis. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη 2η σειρά», σχολίασε.

 

«Θα είναι πολύ σημαντικό για τον αυριανό αγώνα. Στην πρώτη μου έξοδο έκανα λάθος και δεν μπόρεσα να βελτιώσω κι άλλο το χρόνο μου, αλλά είμαι χαρούμενος με δεδομένη την αίσθηση που έχω από τη μοτοσυκλέτα μου».

 

«Δεν μπόρεσα όμως να πιέσω πάρα πολύ δυνατά γιατί δεν ήμουν ομαλός. Αύριο το πρωί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να δούμε πόσο πολύ θα μπορέσουμε να πιέσουμε, ειδικά στις στροφές».

 

«Η πρώτη θέση είναι μακριά, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε έναν καλό αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ευθύμης Μπούστας

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν έχω τίποτα να χάσω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα