• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανέωσε με την LCR ο Crutchlow!
Αποχώρησε η CWM, με την GIVI στο Silverstone ο Βρετανός
Νέα 26/08/2015 - 18:11

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα πλέον η ανανέωση του συμβολαίου του Cal Crutchlow με την ομάδα της LCR Honda.

 

Είναι κάτι που το ήθελαν και οι δυο πλευρές και ως εκ τούτου ήταν εύκολο να βρεθεί η χρυσή τομή, με τον Crutchlow να υπογράφει ένα συν ένα χρόνια!

 

Παράλληλα, κάτι αναμενόμενο και αυτό, η CWM αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της LCR και ο Crutchlow θα έχει τα χρώματα της GIVI στη φόρμα και τη μοτοσυκλέτα του για τον εντός έδρας αγώνα του.

 

«Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωση του συμβολαίου μας με τον Cal Crutchlow, που είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες στο MotoGP», σχολίασε ο Lucio Cecchinello, ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

 

«Έχει την ικανότητα και τη δυναμική να παλεύει με τους κορυφαίους αναβάτες και για τις πρώτες θέσεις, όπως έδειξε και στην Αργεντινή νωρίτερα μέσα στη σεζόν», πρόσθεσε.

 

«Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και κατά τη διάρκεια της σεζόν χτίσαμε μια καταπληκτική σχέση. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του το 2016 αλλά και για τα επόμενα χρόνια».

 

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν στις δηλώσεις του και ο Cal Crutchlow. «Ο Lucio έχει μια φανταστική ομάδα και ανυπομονώ να μεγαλώσω κι άλλο μαζί τους και με την Honda. Ξεκινήσαμε καλά και θεωρώ ότι θα πάρουμε καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος».

 

Λακωνική ήταν η ομάδα όσον αφορά στη συνεργασία της με την CWM, αναφέροντας στο τέλος του σχετικού δελτίου τύπου:

 

Η LCR Honda θέλει ειλικρινά να ευχαριστήσει την CWM για την υποστήριξή της.

Επόμενο άρθρο »

Jarvis για Rossi: Το κίνητρό του είναι τεράστιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Έχουμε μεγάλη ευκαιρία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα