• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτακτη συμμετοχή ο Nakasuga
Στο γύρο του Motegi τον Οκτώβριο
Νέα 27/08/2015 - 11:49

Ο Katsuyuki Nakasuga θα κάνει έκτακτη συμμετοχή στις αρχές Οκτωβρίου στο Γύρο του Motegi, πάνω σε μια Yamaha με ειδικά χρώματα για τον εορτασμό των 60 χρόνων του κατασκευαστή.

 

Ο Nakasuga έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε πέντε αγώνες MotoGP, αλλά οι περισσότεροι θα τον θυμούνται για την ανεπανάληπτη δεύτερη θέση που πήρε το 2012 στο βρεγμένο αγώνα της Valencia!

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Nakasuga είναι δοκιμαστής της ομάδας της Yamaha, ενώ ήταν μαζί με τους Bradley Smith και Pol Espargaro στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka (βλ. φωτο) τον οποίον και κέρδισαν.

 

«Φυσικά συνεχίζουν τα καθήκοντά μου για την εξέλιξη, αλλά το κίνητρό μου είναι μεγαλύτερο από ποτέ τώρα που θα συμμετάσχω στο Grand Prix της Ιαπωνίας με τα ειδικά χρώματα για τα 60 χρόνια της Yamaha», σχολίασε.

 

«Θα βάλω τα δυνατά μου για να αναδείξω τις δυνατότητες της Yamaha και το πόσο γρήγορη είναι η M1 μαζί με τους Rossi και Lorenzo κι ελπίζω να είναι ένας αγώνας αξέχαστος για τα 60 χρόνια της Yamaha».

 

«Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με περισσότερη πίεση από ποτέ, με την εργοστασιακή συμμετοχή, το ντεμπούτο της νέας R1 και το στόχο του να γίνω για τέταρτη συνεχόμενη φορά Πρωταθλητής στα JSB1000».

 

«Στους δυο βασικούς μου στόχους, στο Πρωτάθλημα Ιαπωνίας και στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka τα πήγαμε πολύ καλά. Έτσι θέλω να συνεχίσω και στο GP της Ιαπωνίας για να πάρω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι όλοι εκεί για να μας επευφημούν στον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η σχέση μου με τον Rossi;

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Συνέντευξη με τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα