• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταχύτητα εναντίον Εμπειρίας!
Ο Marquez για τη μάχη Rossi-Lorenzo
Νέα 02/09/2015 - 16:24

Στο Silverstone ήταν η τέταρτη φορά που ο Marc Marquez εγκατέλειψε αγών φέτος και ο Ισπανός είναι σχεδόν βέβαιο πια ότι - για πρώτη φορά από τότε που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία - θα χάσει τον Τίτλο.

 

Ο Marquez βρίσκεται 77β πίσω από τους Valentino Rossi και Jorge Lorenzo με έξι Γύρους να απομένουν για το τέλος και μιλάει για την τιτανομαχία των δυο Yamaha!

 

«Έχει ενδιαφέρον, διότι ο Lorenzo υπερτερεί στην ταχύτητα αλλά ο Valentino έχει απίστευτη εμπειρία και είναι σταθερός, έτσι μπορεί να βγει κερδισμένος σε πολλές καταστάσεις».

 

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αυτή τη μάχη κι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί στη μέση σε κάθε αγώνα».

 

Ο Valentino είναι 12β μπροστά από τον Jorge Lorenzo και δεν έχει βρεθεί εκτός βάθρου σε κανέναν από τους 12 Γύρους του Πρωταθλήματος.

 

Από την άλλη, ο Lorenzo έχει περισσότερες νίκες από τον Vale, ενώ και στο παρελθόν έχει καταφέρει να καλύψει διαφορά -29β από τον ομόσταυλό του.

 

Ηλικιακά ο Valentino είναι ο γηραιότερος αναβάτης από όλους όσοι συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία. Που βρίσκει λοιπόν το κίνητρο για να συνεχίζει με όρεξη μετά από 20 σεζόν;

 

«Κατ’ αρχήν λατρεύω να οδηγώ μοτοσυκλέτες. Οι αγώνες είναι το πάθος μου, όπως και το να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο με την Yamaha. Μ’ αρέσει αυτή η ζωή», επανέλαβε ο Rossi.

 

«Σίγουρα και οι νίκες είναι σημαντικές, αλλά θεωρώ ότι αυτή αίσθηση που έχεις πάνω στη μοτοσυκλέτα πέντε λεπτά πριν την εκκίνηση, όταν ανεβαίνεις πάνω της, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά».

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Ιδιωτικές δοκιμές στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone για τα ελαστικά στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα