• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τίτλος για Iannone σε 3 χρόνια!
Τάδε έφη ο Carlo Pernat!
Νέα 03/09/2015 - 15:30

Ο μάνατζερ του Andrea Iannone, ο Carlo Pertnat, μίλησε στο motorsport.com για τη μεταμόρφωση φέτος του Ιταλού, στην πρώτη του σεζόν ως εργοστασιακός αναβάτης της Ducati.

 

Ο Pernat περιμένει και προβλέπει ένα λαμπρό μέλλον για τον Andrea Iannone τα αμέσως επόμενα χρόνια! «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Iannone θα κερδίσει τον Παγκόσμιο Τίτλο».

 

«Το πολύ σε τρία χρόνια! Έχει ό,τι χρειάζεται για να το πετύχει», δήλωσε για τον Iannone, ο οποίος φέτος έχει τερματίσει μόνο δυο φορές εκτός πεντάδας κι έχει δυο βάθρα σε Qatar και Mugello.

 

«Έχει δείξει εξαιρετική σταθερότητα, σπάνια πέφτει και είναι ένας από τους λίγους που έχει τερματίσει όλους τους αγώνες», πρόσθεσε.

 

«Βρίσκει εύκολα λύσεις στα προβλήματα. Οι μηχανικοί ακούνε τι έχει να πει γιατί οι παρατηρήσεις του είναι εύστοχες και εννέα στις δέκα έχει δίκιο για το τι πρέπει να γίνει με τη μοτοσυκλέτα».

 

Πλην του Andrea Iannone, μόνο οι Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Bradley Smith, Dani Pedrosa και Danilo Petrucci έχουν τερματίσει όλους τους αγώνες στους οποίους ξεκίνησαν.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ο Folger στην Intact!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Δυνατός ο Redding!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα