• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Monster 1200R
Η πιο δυνατή γυμνή!
Τεστ-Μοντέλα 15/09/2015 - 12:17

Η πιο δυνατή γυμνή μοτοσυκλέτα της Ducati είναι εδώ! Η νέα Monster 1200R παρουσιάστηκε χτες στην Έκθεση της Φρανκφούρτης!

 

Οπτικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανήκει στην οικογένεια των Monster, με ακόμα πιο επιθετική και αγωνιστική διάθεση!

 

Η χαρακτηριστική - για Monster - σχεδίαση του ντεπόζιτου δένει αρμονικά με τις σπορ γραμμές της ουράς, χάρη και στο νέο - πιο συμπαγές κι ελαφρύ - πλαίσιο.

 

Ο νέος “R” Testastretta κινητήρας αποδίδει 160 ίππους και ροπή 131,4Nm στις 7,750σαλ. ενώ αποδίδει κορυφαία ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες, κάνοντας τη νέα Monster 1200R τέλεια τόσο για το δρόμο, όσο και ανάμεσα στα κερμπ μιας πίστας!

 

Οι αναρτήσεις είναι της Ohlins και τα φρένα της Brembo με δυο ακτινικά τοποθετημένες Monobloc M50 δαγκάνες σε δυο δίσκους μπροστά των 330χιλ, χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην κορυφαία 1299 Panigale!

 

Η εξαιρετική 1200R δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει όλη την τεχνολογία αιχμής της Ducati, με τα Προγράμματα Οδήγησης, το σύστημα Ride by Wire, TFT πίνακα οργάνων και πολλά άλλα!

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το Ducati Safety Pack, το ABS και το DTC (Ducati Traction Control) όλα στο βασικό εξοπλισμό!

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Monster 1200R

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκαλύπτεται η νέα Ninja ZX-10R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα