• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ1: Με το δεξί ο Sykes
Λιγότερο από ένα δέκατο η διαφορά των 3 πρώτων!
Νέα 18/09/2015 - 14:24

Με στόχο να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, ο Tom Sykes ξεκίνησε πολύ δυνατά τον 11ο Γύρο των SBK στην πίστα της Jerez.

 

Ο Ισπανός έκανε τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ1, στην ίδια πίστα που πριν από δυο χρόνια είχε εξασφαλίσει τον Παγκόσμιο Τίτλο, αφήνοντας πίσω του μόλις για 24χιλ. τον ομόσταυλό του!

 

Ήταν μια πολύ αμφίρροπη διαδικασία καθώς για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ1 οι Sykes, Davies και Jonathan Rea είχαν μεταξύ τους διαφορά που δεν ξεπερνούσε τα 13χιλ!

 

Τότε ήρθε η στιγμή για τον #66 να πέσει στο 1:41, ο πρώτος που το κατάφερε σήμερα το πρωί! Στη συνέχεια τον ακολούθησε και ο Rea σ’ αυτό το όριο.

 

Όλοι οι άλλοι έμειναν στο 1:42, με τον Davies - που μαζί με τις δυο Kawasaki μπροστά δείχνουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους - να κάνει 1:42,056 και να μένει 99χιλ πίσω από τον Sykes.

 

Εντυπωσίασε ο Niccolo Canepa, ο οποίος κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση και να μείνει 0,168δ μόνο πίσω από την Κawasaki στην 1η θέση. Παρά την πτώση του στην Κ1, ο Torres πήρε την 5η θέση.

 

Ελάχιστα πιο πίσω - για 5χιλ - βρίσκουμε τον ομόσταυλό του, Leon Haslam με τις Ducati των Baiocco και Pirro να ακολουθούν. Ο τελευταίος μετά το Misano και το MotoGP, αντικαθιστά τον Davide Giugliano στα SBK.

         

Ο Sylvain Guintoli σκαρφάλωσε μέχρι την ένατη θέση, την ώρα που ο Michael Van der Mark βελτιωνόταν σταδιακά για να ανέβει στη δέκατη θέση και μόλις ένα δέκατο πίσω από τον πιο έμπειρο ομόσταυλό του.

Επόμενο άρθρο »

Δυνατή χρονιά για τις δορυφορικές!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ανανέωσαν Davies και Giugliano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα