• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Τι αγώνας!
Pirro: Περίμενα κάτι παραπάνω
Νέα 22/09/2015 - 11:28

Ο Chaz Davies και η Aruba.it Ducati κατάφεραν να έχουν μια εξαιρετική παρουσία στον 11ο Γύρο των SBK στην πίστα της Jerez.

 

Ο Davies ανέβηκε στο βάθρο του πρώτου αγώνα στην Jerez (2η θέση) κι έκανε έναν αλάνθαστο αγώνα στο δεύτερο σκέλος, για να πάρει την πέμπτη του νίκη φέτος!

 

Ο Michele Pirro, που αντικαθιστά τον Davide Giugliano, τερμάτισε στην έκτη κι έβδομη θέση αντίστοιχα.

 

«Τι δεύτερος αγώνας! Πίστευα ότι δύσκολα θα κέρδιζα εδώ, αλλά τα πήγαμε καλά και δεν αλλάξαμε τίποτα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα», σχολίασε ο Davies.

 

«Οι συνθήκες της πίστας ήταν διαφορετικές και προς το καλύτερο. Στο πρώτο σκέλος ήξερα ότι θα έχω προβλήματα στην αρχή».

 

«Από τα μισά κι έπειτα έφτασα το ρυθμό του Tom και περίμενα να πέσει η απόδοσή του με τα φθαρμένα ελαστικά. Όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ».

 

«Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε καλούς βαθμούς σ’ αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος. Η μάχη για τη δεύτερη θέση θα είναι δύσκολη και μέχρι τέλους, στο Qatar».

 

Από την πλευρά του ο Michele Pirro δεν τα πήγε άσχημα στον πρώτο αγώνα, αλλά περίμενε να κάνει το κάτι παραπάνω στο δεύτερο σκέλος.

 

«Αλλάξαμε το μπροστινό για τον δεύτερο αγώνα, πήγαμε σ’ ένα πιο σκληρό, αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε όπως θέλαμε. Δεν είχα καθόλου πρόσφυση και έκανα ό,τι μπορούσα για να τερματίσω».

 

«Κρίμα γιατί ήθελα το κάτι παραπάνω, αλλά ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία και για όλη τη σκληρή δουλειά της».

Επόμενο άρθρο »

Jerez Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρέπει να κερδίσω τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα