• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Η καλύτερη μάχη της καριέρας μου!
Λόγω του Valentino που είναι μάστερ!
Νέα 30/09/2015 - 10:33

Η μάχη που έδωσε ο Dani Pedrosa με τον Valentino Rossi την Κυριακή στην Aragon, ήταν μια από τις καλύτερες για τον Ισπανό της Repsol Honda.

 

Ο Dani έδειξε απίστευτο σθένος και δύναμη στις μάχες σώμα με σώμα, απαντώντας σε κάθε πέρασμα του μεγάλου Rossi, στερώντας του στο τέλος 4 πολύτιμους βαθμούς.

 

«Ήταν μια από τις καλύτερες μάχες της καριέρας μου και λόγω του αντιπάλου, διότι καλές μάχες έχεις και με άλλους αλλά ο Valentino είναι μάστερ σε τέτοιες καταστάσεις».

 

«Παίζει με τη μοτοσυκλέτα, είναι άνετος, αλλάζει γραμμές και χρησιμοποιεί διαφορετικές κινήσεις και αλλάζει τα σημεία φρεναρίσματος και τον τρόπο που βγαίνει και στρίβει τη μοτοσυκλέτα».

 

Παράλληλα τα χαρακτηριστικά της πίστας ευνόησαν τον Pedrosa με τις πολλές αριστερές στροφές να μην δημιουργούν πρόβλημα στο δεξί του χέρι που εγχειρίστηκε στην αρχή της σεζόν για arm-pump.

 

«Σ’ αυτή την πίστα δεν το είχα το πρόβλημα, επειδή έχει πιο πολλές αριστερές κι έτσι το δεξί μου χέρι ήταν πιο ξεκούραστο απ’ ότι συνήθως».

 

«Όταν δεν πονάς άλλωστε, το μυαλό σου είναι πιο καθαρό και μπορείς να συγκεντρωθείς σ’ αυτό που κάνεις, απ’ ότι σ’ αυτό που νιώθεις».

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Quartararo στην Leopard

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα