• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo και... παραγωγός!
Σ’ ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Barcelona
Νέα 05/10/2015 - 10:02

Λίγες μέρες πριν τον τραυματισμό του, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να συνδυάσει δυο από τις άλλες μεγάλες του αγάπες: τον κινηματογράφο και την Barcelona!

 

Ο Ισπανός άσος είναι ο συμπαραγωγός στο νέο ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στα 115 χρόνια της θρυλικής Barcelona, της ομάδας της οποίας είναι οπαδός.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι συμπαραγωγός σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ, το πρώτο και μοναδικό που αναφέρεται στην Barca και στα 115 χρόνια ιστορίας της», σχολίασε.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, καθώς καταφέρνω να συνδυάσω δυο από τις μεγάλες μου αγάπες: την Barcelona και τον κινηματογράφο».

 

Ο Jorge Lorenzo προέρχεται από τη νίκη στην πίστα της Aragon μετά από δυο δύσκολους αγώνες σε Silverstone και Misano.

 

Στην Ισπανία μάλιστα είχε και τη βοήθεια του Dani Pedrosa, ο οποίος κατάφερε να μπει ανάμεσα σ’ αυτόν και τον Valentino Rossi, δίνοντάς του την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από τον Ιταλό στους 14β!

 

«Ελπίζω να το ξανακάνει! Ήταν πολύ δυνατός και μου έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω έδαφος με τέσσερεις αγώνες να απομένουν».

 

«Όμως και ο Marquez, ή οι δυο Ducati μπορούν να μπουν στη μέση. Είναι πολύ πιθανό, αλλά και επικίνδυνο για εμάς».

 

Ο Lorenzo έχει έξι νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα, με τον Valentino Rossi να είναι στις τέσσερεις, αλλά και μόνο μια φορά εκτός βάθρου στους 14 πρώτους αγώνες!

 

Αυτή άραγε η εκπληκτική του σταθερότητα θα του χαρίσει φέτος τον 10ο Τίτλο της καριέρας του;

 

«Όσους περισσότερους βαθμούς μαζεύεις τόσο το καλύτερο, ανεξαρτήτως του τι γίνεται. Και να μην κάνεις λάθη», ήταν η απόκριση του Ισπανού.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Μεταγραφικά

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματίστηκε ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα