• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ομάδα TEAM BOUSTAS στις Σέρρες
Το δελτίο τύπου της ομάδας
Νέα 05/10/2015 - 23:42

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ TEAM BOUSTAS ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.

Μετά τα Μέγαρα άλλη μια μεγαλειώδης εμφάνιση του TEAM BOUSTAS στις Σέρρες, όπου νίκησε στις κατηγορίες OPEN, OPEN 600, OPEN νέων αναβατών, SUPERSPORT και έστεψε τον πρωταθλητή της κατηγορίας SUPERSPORT, με τους αναβάτες Michas Fanis, Papagelou Dimitris και Papageorgiou Alex αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα στις κατηγορίες OPEN, OPEN 600 και OPEN νέων αναβατών, ο νεαρός ανερχόμενος αναβάτης της ομάδος Michas Fanis υπερίσχυσε του συναγωνισμού και εκκινώντας από την pole position, τέθηκε από νωρίς επικεφαλής και έμεινε εκεί μέχρι την καρό σημαία, επιτυγχάνοντας επίσης και τους ταχύτερους γύρους των κατηγοριών με 1:23.999.

Ο Papageorgiou Alex πραγματοποιώντας έναν αγώνα λογικής και απόκτησης βαθμών, σύμφωνα με τις οδηγίες της ομάδος του, τερμάτισε 2ος στην κατηγορία SUPERSPORT και στέφθηκε Πρωταθλητής της κατηγορίας για το 2015 έναν αγώνα πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά.

Ο Papagelou Dimitris με μια ομολογουμένως καταπληκτική κούρσα επίσης στην κατηγορία SUPERSPORT έκοψε το νήμα του τερματισμού 1ος, χαρίζοντας άλλη μια επιτυχία στην ομάδα του και αποδεικνύοντας τις δυνατότητες του, τοποθετώντας γερές βάσεις για την επόμενη χρονιά.

Μια τεράστια εμφάνιση λοιπόν του TEAM BOUSTAS, η οποία περίτρανα αποδεικνύει την σοβαρή δουλειά που κυριολεκτικά "χτίζει" αναβάτες, καθώς οι Fanis, Alex και Dimitris συμπροπονούνται υπό το άγρυπνο βλέμμα και τις οδηγίες του Boustas John όλο το 2015.

Επόμενο άρθρο »

Ο Akiyoshi στη θέση του Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Bάθρο για Davies στη Γαλλία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα