• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα πρέπει να τα δώσω όλα!
Ξεκινάμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σεζόν
Νέα 08/10/2015 - 09:33

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας περίπου από την Aragon, οι τρεις καλύτεροι αναβάτες του φετινού Πρωταθλήματος είχαν τραυματισμούς!

 

Από τους τρεις, ο Valentino Rossi ήταν ο πιο τυχερός, καθώς η πτώση του στο τεστ της Michelin του «στοίχισε» μόνο μερικά γδαρσίματα στο χέρι.

 

«Έπεσα στο τεστ, χωρίς όμως περαιτέρω συνέπειες. Είμαι καλά κι έτοιμος για τους τρεις συνεχόμενους Γύρους», σχολίασε ο Vale.

 

Με 100 ακόμη διαθέσιμους βαθμούς, ο Valentino Rossi προηγείται στο Πρωτάθλημα με 14β έναντι του Jorge Lorenzo.

 

Ο τελευταίος έπεσε και χτύπησε τον ώμο του το περασμένο Σάββατο και παρά το ότι επιμένει ότι θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα, το σίγουρο είναι ότι το ψυχολογικό πλεονέκτημα θα είναι με τον Rossi.

 

«Ξεκινάμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Πάμε στο Motegi, σε μια πίστα που μου αρέσει πολύ κι έχω κάνει καλούς αγώνες στο παρελθόν, όπως και πέρυσι».

 

«’Όμως ο Jorge ήταν πιο δυνατός από εμένα και κέρδισε. Γι’ αυτό και πρέπει να τα δώσω όλα και αυτό διότι μόνο 14β μας χωρίζουν».

 

«Μπορεί να φαίνονται αρκετοί, αλλά στην ουσία είναι λίγοι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως έχουμε δείξει μέχρι τώρα».

 

«Στους τρεις αγώνες στη σειρά θα είναι σημαντικό να μην κάνουμε λάθη και παράλληλα να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Χωρίς προβλήματα

« Προηγούμενο άρθρο

Αναρρώνει καλά ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα