• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ελπίδα για Dovizioso
Σε μια πίστα που του αρέσει!
Νέα 08/10/2015 - 11:33

Δεν χάνει τις ελπίδες του για μια καλή παρουσία στο Motegi ο Andrea Dovizioso, ο οποίος στους τελευταίους Γύρους αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στα φρένα.

 

Παρά ταύτα ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί την GP15 του στην Ιαπωνική πίστα και να συνεχίσει μια δυνατή παράδοση που κρατά εκεί.

 

Ο Ιταλός άσος έχει ανέβει στο βάθρο του Motegi και στις τρεις κατηγορίες, έχοντας κερδίσει τον αγώνα στα 125cc το 2004.

 

Στο Motegi έχει πάρει τις δυο από τις τρεις pole positions στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένης και της περσινής. Στον αγώνα είχε πάρει την πέμπτη θέση.

 

«Είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες διότι έχει πολλά φρένα. Φέτος ελπίζω να είμαι το ίδιο γρήγορος με την GP15, αν και στην Aragon δεν είχα καλή αίσθηση».

 

«Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τη σταθερότητα στα φρένα αλλά για το Motegi είμαι αισιόδοξος διότι σχεδόν πάντα παίρνω καλά αποτελέσματα εκεί».

 

Νίκες στην Ιαπωνία έχει και ο Andrea Iannone, τόσο στα 125cc το 2009 όσο και στην Moto2 το 2011, ενώ πέρυσι είχε πάρει την έκτη θέση με την GP14 της Pramac.

 

«Έχω καλές μνήμες από την πίστα, που μ’ αρέσει πολύ», σχολίασε ο Iannone ο οποίος λίγο πριν την Aragon εξάρθρωσε για δεύτερη φορά φέτος τον ώμο του.

 

«Φέτος με την GP15 ελπίζω να βελτιώσω αρκετά την απόδοσή μου, πάντα με την προϋπόθεση ότι ο αριστερός μου ώμος δεν θα μου δημιουργήσει προβλήματα στα φρένα».

Επόμενο άρθρο »

Αφοι Καρακώστα: Βαθμός για Δημήτρη, 20ος ο Νίκος

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Χωρίς προβλήματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα