• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Hayden στα SBK!
Μετά από 13 χρόνια στο MotoGP!
Νέα 08/10/2015 - 12:52

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο Motegi της Ιαπωνίας, ο Nicky Hayden ανακοίνωσε και επίσημα ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα SBK!

 

Ο Αμερικανός, μετά από 13 χρόνια παρουσίας στο MotoGP κι έναν Παγκόσμιο Τίτλο το 2006, θα προσπαθήσει να γίνει ο πρώτος που θα καταφέρει να έχει Τίτλους και στο MotoGP αλλά και στα SBK!

 

Τη νέα σεζόν λοιπόν, ο Hayden θα είναι ομόσταυλος με τον Michael Van der Mark και θα οδηγεί τη CBR1000RR Fireblade στο Πρωτάθλημα των SBK, παίρνοντας τη θέση του Sylvain Guintoli.

 

«Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν στο MotoGP και τη νέα χρονιά θα είμαι με την Honda και την ομάδα της Ten Kate», επιβεβαίωσε πριν από λίγο στην Ιαπωνία ο Αμερικανός.

 

«Αυτό είναι όλο, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλά και δεν ήμουν σε θέση να πάρω τα αποτελέσματα που θα μου εξασφάλιζαν μια καλή μοτοσυκλέτα στο MotoGP».

 

«Πάντα σκεφτόμουν ότι τα SBK είναι κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω. Μπορεί να μεγάλωσα λίγο, αλλά το διασκεδάζω».

 

«Θα είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα και μια νέα ευκαιρία να πάω εκεί και να το διασκεδάσω».

 

«Φυσικά και θα μου λείψει το MotoGP. Είχα καλές ευκαιρίες και ήμουν μέλος πολύ σπουδαίων ομάδων, ενώ δούλεψα και με καταπληκτικούς ανθρώπους».

 

«Τίποτα όμως δεν κρατά για πάντα κι εμείς πρέπει να συνεχίζουμε. Θα είμαι με την Honda στα SBK κι ελπίζω να το διασκεδάσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Έχει κίνητρο ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα