• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: Παρθενική pole για Fenati!
Μαζί του στην πρώτη σειρά οι Oliveira και Navarro
Νέα 10/10/2015 - 09:07

Μπορεί να έχει ήδη κερδίσει έξι φορές στην καριέρα του στη μικρή κατηγορία, ωστόσο αυτό που έλειπε από τον Romano Fenati ήταν μια pole position!

 

Αυτή έλειπε από την καριέρα του Ιταλού άσου, αλλά κατάφερε να την πάρει σήμερα γράφοντας παράλληλα και νέο απόλυτο χρόνο πίστας!

 

Ο Fenati μπορεί να έπεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά ο χρόνος του στο 1:56,484 ήταν απρόσιτος από τον ανταγωνισμό!

 

Στη δεύτερη θέση έχουμε ακόμα μια ΚΤΜ, αυτή του Miguel Oliveira ο οποίος όπως και στην Aragon πριν από δυο εβδομάδες, έτσι κι εδώ θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά ο Jorge Navarro, η πρώτη από τις τέσσερεις Honda που ακολουθούν. Ο Ισπανός θα προσπαθήσει να πάρει και πάλι θέση στο βάθρο, όπως έκανε στην Aragon.

 

Πτώση είχε και ο Niccolo Antonelli, ο οποίος ενώ κυριάρχησε στις ΕΔ1-2-3 δεν κατάφερε εξαιτίας αυτής να κάνει κάτι καλύτερο από το 1:56,887.

 

Έτσι ο Ιταλός θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση, μπροστά από τους Bastianini και Danny Kent που θα απαρτίσουν τη δεύτερη σειρά.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Isaac Vinales, μπροστά από τον Jakub Kornfeil και τον Livio Loi που είναι πολύ καλός στην Ιαπωνία! Τη δεκάδα έκλεισε ο Brad Binder.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: Έβδομη pole για Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα