• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία ΕΔ3: Παρέμεινε πρώτος ο Marquez
Εντυπωσιακός ο Redding μπήκε στη δεκάδα!
Νέα 17/10/2015 - 05:11

Τα σύννεφα του Phillip Island έδιναν τη θέση τους στον ήλιο, την ώρα που ο Marc Marquez παρέμενε στην ίδια θέση με την οποία έκλεισε τη χτεσινή ημέρα!

 

Ο Ισπανός ήταν πολύ σταθερός στο γυρολόγιό του ενώ παράλληλα έκανε και τον ταχύτερο γύρο, για να πάρει την πρώτη θέση.

 

Πίσω του, στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ο Jorge Lorenzo που ήταν ένας από τους τέσσερεις της δεκάδας που δεν βελτίωσαν τους χτεσινούς τους χρόνους.

 

Στις κρύες συνθήκες και του σημερινού πρωινού στην Αυστραλία, οι περισσότεροι αναβάτες δοκίμασαν το έξτρα μαλακό μπροστινό.

 

Όλοι τους έριχναν το βάρος στο να βελτιώσουν τις ρυθμίσεις τους για τον αγώνα και στα πρώτα 25 λεπτά μόνο ο Rossi βελτίωσε το χρόνο του!

 

Ο Ιταλός που φάνηκε να βρίσκει κάτι καλό με το στήσιμο της Μ1 του, λίγο αργότερα έβαλε τα αεροδυναμικά βοηθήματα και το ασύμμετρο μπροστινό της Bridgestone.

 

Στο τέλος πήρε την έβδομη θέση και ήταν εφτά περίπου δέκατα πιο αργός από τον Marquez.

 

Ο Lorenzo είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο σήμερα το πρωί, αλλά χάρη στο χτεσινό του χρόνο παραμένει δεύτερος.

 

Συνεχίζει την καλή του παρουσία στην Αυστραλία ο Crutchlow, ο οποίος αν και κατέβασε μόνο 70 χιλ. το χτεσινό του χρόνο, κατάφερε ν’ ανέβει από την 5η χτες στην 3η σήμερα θέση στα συνδυασμένα.

 

Οι Vinales, Iannone και Pedrosa δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χτεσινούς τους χρόνους αλλά μπήκαν στη δεκάδα, πράγμα που κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο και ο Smith.

 

Αυτός που έκανε αίσθηση όμως ήταν ο Scott Redding, ο οποίος τη χτεσινή ημέρα ήταν μόλις στην 17η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Ο Βρετανός μπήκε δυνατά σήμερα το πρωί στην πίστα κι έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο πίσω από τους Marquez, Crutchlow και Lorenzo!

 

Έτσι στα συνδυασμένα αποτελέσματα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση, μια μπροστά δηλαδή από τον Rossi από τον οποίο είχε καλύτερο χρόνο!

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar ΕΔ2: Ο Rea μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα