• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Σταθερός αλλά όχι γρήγορος» ο Rossi
Πρέπει να βρούμε κάτι αύριο!
Νέα 17/10/2015 - 17:32

Ο Valentino Rossi θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το +18 που έχει στη βαθμολογία, ξεκινώντας τον αυριανό αγώνα από την 7η θέση.

 

Οι δυο Movistar Yamaha έκαναν τις χειρότερες κατατακτήριες δοκιμές τους από την Indianapolis, στις αρχές Αυγούστου!

 

Ωστόσο ο Lorenzo θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά, την ώρα που ο μεγάλος του αντίπαλος θα ξεκινήσει από την τρίτη.

 

«Μια δύσκολη ημέρα για μένα. Το πρωί ξεκίνησα καλά και ήμουν αρκετά δυνατός, αλλά στη συνέχεια κάναμε αλλαγές για να βελτιωθούμε αλλά δεν βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον».

 

«Έτσι φτάσαμε με προβλήματα στις κατατακτήριες και η απόδοσή μου δεν ήταν αρκετά καλή».

 

«Στο τέλος κατάφερα να κάνω έναν όχι και τόσο άσχημο γύρο, αλλά επειδή είμαι πολύ γρήγορος (!) θα πρέπει να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά!»

 

«Από εκεί θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να βρούμε κάτι για να είμαστε πιο γρήγοροι», είπε.

 

«Δοκιμάσαμε πολλά για να αποφύγουμε το σπινάρισμα στην επιτάχυνση, αλλά τίποτα δεν δούλεψε καλά. Είμαι σταθερός, αλλά όχι γρήγορος».

 

«Για τον αγώνα όμως είναι δύσκολο, γιατί ο Marc είναι πολύ γρήγορος, όπως και οι Iannone και Jorge είναι πιο γρήγοροι από εμένα. Πρέπει να βρούμε κάτι».

 

«Ευτυχώς υπάρχει χρόνος κι έχουμε το ζέσταμα αύριο και θα είναι πολύ σημαντικό από εδώ και μέχρι τον αγώνα να βρούμε κάτι, διότι δεν είμαι γρήγορος».

 

Στη συνέχεια ο Vale έχρισε τον Marquez ως το φαβορί για τον αυριανό αγώνα, ένα αποτέλεσμα που ενδεχομένως να βοηθήσει τον Rossi στην κατάκτηση του Τίτλου!

 

«Θεωρώ ότι ο Marc είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον αγώνα. Η Honda εδώ δείχνει δυνατή, μιας και ο Dani τα πήγε καλά».

 

«Όμως και ο Jorge είναι πάντα δυνατός στον αγώνα και κανείς δεν πρέπει να κάνει το λάθος να τον ξεγράψει».

 

«Μετά τον Marquez έχουμε τον Jorge, τον Iannone, τον Pedrosa, εμένα... τέσσερεις αναβάτες με τον ίδιο ρυθμό. Όλα μπορούν να συμβούν λοιπόν».

 

Πάντως παρά το δύσκολο Σάββατο για τον Valentino στην Αυστραλία, δεν πιστεύει ότι δεν μπορεί να κοντράρει τον Jorge στον αγώνα.

 

«Ο Marc είναι πολύ δυνατός, σήμερα ήταν απίστευτος. Ειλικρινά όμως ο Jorge δεν είναι φανταστικός. Έχει κάποια προβλήματα».

 

«Πάντως είναι λίγο πιο γρήγορος από εμένα. Τώρα όμως είναι Σάββατο και όλα θα εξαρτηθούν από αύριο. Ίσως να βρούμε κάτι που θα μας βοηθήσει».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Μας λείπει κάτι

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ναι, με βοήθησε ο Jorge!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα