• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Το 1-2 οι Kawasaki στην Superpole
Ο Tom Sykes πήρε την 30η του pole
Νέα 17/10/2015 - 23:40

O Tom Sykes εξασφάλισε την έκτη φετινή του pole position και απ’ αυτήν θα ξεκινήσει τους αυριανούς αγώνες, τους τελευταίους των SBK για φέτος.

 

Ο Sykes ήταν γρήγορος τόσο με το ελαστικό αγώνων στην αρχή της SP2, όσο και με το μαλακό όταν άρχισαν να σοβαρεύουν οι χρόνοι προς το τέλος.

 

Τότε, ο αναβάτης της Kawasaki έκανε το 1:56,821 κι άφησε σχεδόν δυο δέκατα πίσω του τον ομόσταυλό του και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jonathan Rea.

 

Έτσι ο Sykes πήρε την 30η pole της καριέρας του, ένα αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει ενδεχομένως να πάρει τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα από τον Davies, από τον οποίο είναι πίσω 16β.

 

Ο Rea, με βάσει τις εμφανίσεις του όλη τη σεζόν, παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη αύριο, όταν και θα ξεκινήσει τους αγώνες από τη δεύτερη θέση.

 

Ο νέος Πρωταθλητής θέλει να πάρει την 15η και 16η φετινή του νίκη για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική σεζόν στα SBK!

 

Τρομερή ήταν η παρουσία του Fores στην SP2! Ο αναβάτης της Ducati, στη θέση του τραυματία Giugliano, ξεπέρασε την πτώση του στις ΕΔ1 και κατάφερε στην SP2 να αφήσει τέταρτο τον ομόσταυλό του!

 

Ο Haslam πήρε την πέμπτη θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Torres που δεν κατάφερε να μεταφέρει την ταχύτητά του από τα ελεύθερα, εκεί που μέτραγε.

 

Στην τρίτη σειρά έχουμε το δίδυμο της Suzuki, τον Alex Lowes και τον Randy de Puniet, με τον τελευταίο εύκολα να κάνει τις καλύτερες κατατακτήριες της χρονιάς!

 

Πολύ απογοητευμένος ο Michael Van der Mark, πήρε μόλις την ένατη θέση μετά από μια πολύ δύσκολη στιγμή που είχε στο γρήγορο γύρο του.

 

Ο Mercado που πήρε τη μια από τις δυο θέσεις στην SP1 έκλεισε τη δεκάδα, μπροστά από τον Baiocco, ο οποίος είχε ένα highside στα τελευταία δευτερόλεπτα της Superpole.

 

Στη 12η θέση ο David Salom, μια θέση μπροστά από τον Guintoli που θα ξεκινήσει αύριο τους τελευταίους του αγώνες με την Honda.

Επόμενο άρθρο »

Μια ακόμη προσθήκη στην απίστευτα νικηφόρα κληρονομία της APRILIA RSV4!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar ΕΔ3: Πάλι μπροστά ο Torres!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα