• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PI: Ο αγώνας της δεκαετίας!
Τι είπαν Marquez-Lorenzo-Iannone
Νέα 19/10/2015 - 17:15

Ο Jorge Lorenzo μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα στο Phillip Island, για τον αγώνα της δεκαετίας στο MotoGP!

 

Ο Ισπανός, μαζί με τους Marquez, Iannone και Rossi τα έδωσαν όλα στις μεταξύ τους μάχες, σ’ έναν αγώνα που θα μείνει στη μνήμη των οπαδών του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

 

«Ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες της ζωής μου, ειδικά στην αρχή που ο Andrea με πέρναγε συνέχεια στην ευθεία! Τα έδινα όλα στο τελευταίο κομμάτι για να ξεφύγω, αλλά πάντα με πέρναγε».

 

«Έπρεπε να κάνω υπομονή και να περιμένω την ευκαιρία ή κάποιο λάθος του. Το ίδιο και με τον Marc. Στους τελευταίους γύρους θυμήθηκα τα παλιά, στα 125cc που είχαμε τα ίδια».

 

«Για τους ανθρώπους που τον είδαν ήταν σαφώς ο καλύτερος αγώνας της φετινής χρονιάς και ίσως της 5ετίας ή 10ετίας!»

 

Ο Marquez παρακολουθούσε λίγο πριν τον αγώνα της Moto3, χωρίς να ξέρει ότι σε μερικές ώρες θα εμπλεκόταν σε μάχες που ταίριαζαν με τη μικρή κατηγορία!

 

Για τον Ισπανό, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, η πρώτη του νίκη στο Phillip Island και η 50η της καριέρας, ήταν μια από τις καλύτερές του.

 

«Όταν έβλεπα τον αγώνα της Moto3 έλεγα μέσα μου ότι θα ήθελα να είμαι εκεί, διότι αυτό δεν γίνεται ποτέ στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Όμως αυτός ο αγώνας ήταν ένας από τους καλύτερους του MotoGP και της καριέρας μου».

 

Σ’ αυτό συμφώνησε και ο Andrea Iannone, ο οποίος την τελευταία στιγμή στέρησε από το φίλο του Valentino την τρίτη θέση και παράλληλα τρεις πολύτιμους βαθμούς.

 

«Με τον Marc θυμάμαι μια πιο δυνατή μάχη το 2011, αλλά για τη μεγάλη κατηγορία αυτή ήταν η καλύτερη».

 

Δεν έλειψαν και τα αστεία στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, με τον Lorenzo να απαντά ότι ο Rossi «...αξίζει τα λεφτά του!» όταν τον ρώτησαν πως ένιωθε που ήταν μέσα στην τριάδα σε αρκετά σημεία του αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Αποχωρεί η Forward Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: 27 γύροι κατατακτηρίων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα