• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΕΔ1
Δυνατό ξεκίνημα ο Kent!
Νέα 23/10/2015 - 05:28

Τρεις Honda ήταν στο προσκήνιο στο ξεκίνημα του 17ου Γύρου στη Μαλαισία και συγκεκριμένα στις ΕΔ1 της μικρής κατηγορίας.

 

Ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Danny Kent!

 

Ο Βρετανός, που χρειάζεται να έχει 26β περισσότερους από τον Oliveira μετά το τέλος του αγώνα, δεν ήταν ευχαριστημένος μετά την πρώτη του έξοδο στην πίστα.

 

Στη δεύτερή του έξοδο όμως ήταν βελτιωμένος και στην τρίτη του έκανε δυο γύρους στο 2:13 την ώρα που ο δεύτερος ήταν στο 2:14!

 

Το 2:13,715 του Kent ήταν κάτω από το ρεκόρ πίστας κι έφερε τον Βρετανό στην πρώτη θέση και μάλιστα με τεράστια διαφορά - 0,450δ - από τον δεύτερο.

 

Ο Navarro ήταν αυτός που πήρε θέση πίσω από τον Kent, με τον Efren Vazquez - ο οποίος στην αρχή κρατούσε για αρκετή ώρα την 1η θέση - να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Isaac Vinales έκανε τον καλό του χρόνο ακολουθώντας τον Kent και τελικά έφερε τη μοτοσυκλέτα του, μια KTM, στην τέταρτη θέση.

 

Ο Kornfeil μπήκε στην πεντάδα, μένοντας μπροστά από τον Oliveira για 58χιλ. με τον Πορτογάλο να μην βελτιώνεται στα τελευταία λεπτά και να υποχωρεί στην 6η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ1: Το ρυθμό δίνει ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Marquez κάνει σαν παιδί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα