• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez απαντά στον Rossi!
«Να σκέφτεται τον Lorenzo, όχι εμένα»
Νέα 23/10/2015 - 09:09

Μετά τη βόμβα που πέταξε στη συνέντευξη τύπου χτες το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) ο Valentino Rossi, ήρθε και η απάντηση του Marc Marquez!

 

«Η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε», σχολίασε φανερά μουδιασμένος μετά τις δηλώσεις του Vale. «Αν μη τι άλλο τον βοήθησα στον τελευταίο γύρο και ο Iannone βοήθησε τον Jorge».

 

«Το έχω πει όμως πολλές φορές: Κάνω τον αγώνα μου και κοιτάζω να κερδίσω για εμένα και την ομάδα μου κι έτσι θα συνεχίσω μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

Η γνώμη του για τα λεγόμενα του Vale; «Ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν πάντα ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Valentino. Σ’ αυτή την περίπτωση φέρνει την πίεση σ’ εμένα».

 

«Κανονικά κάνεις νύξη για κάτι και οι εμπλεκόμενοι καταλαβαίνουν τι εννοείς. Αυτή τη φορά όμως δεν τον καταλαβαίνω».

 

«Ο αντίπαλός του στην πίστα είναι ο Jorge. Είναι καλός στις συνεντεύξεις τύπου, πάντα ήταν κι έχει μεγάλη εμπειρία».

 

«Τώρα πρέπει να φανεί δυνατός μέσα στην πίστα και να νικήσει τον Jorge, όχι εμένα».

 

Ο Valentino Rossi εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη του ότι ο Marc έλεγε ψέματα όλο αυτό το διάστημα ότι από μικρός ήταν οπαδός του κι είχε αφίσα του στο δωμάτιό του.

 

«Με εκπλήσσουν αυτές του οι δηλώσεις, μιας κι έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι είναι το είδωλό μου κι έχω μάθει πολλά από αυτόν».

 

«Είναι το σημείο αναφοράς για εμένα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα λέει αυτά δυο Γύρους πριν το τέλος και όταν παίζει τον Τίτλο με άλλον αναβάτη».

 

Άραγε έχει αλλάξει πια η γνώμη του Marc Marquez για τον Rossi;

 

«Όχι, δεν αλλάζει. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες όλων των εποχών».

 

Στη συνέχεια ο Marquez αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Vale μετά το τέλος του αγώνα στο Phillip Island.

 

«Με ρώτησε απευθείας τι έγινε και αν βοήθησα τον Lorenzo και του απάντησα ότι σε βοήθησα περνώντας τον Jorge. Ρίσκαρα πολύ για να μειώσω τη διαφορά και να κερδίσω».

 

«Το λέω συνεχώς ότι ο Rossi είναι το είδωλό μου και το να κερδίσει το δέκατο Τίτλο στα 36 του θα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα. Είναι το φαβορί, απ’ αυτόν εξαρτάται».

 

Στο τέλος ο Marquez δήλωσε ότι θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την 3η θέση και ότι «...δεν θα αλλάξω το στυλ μου από εδώ και πέρα». 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα