• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ2: Πιο γρήγορος ο Lorenzo!
Ένα δευτερόλεπτο πίσω του ο Rossi
Νέα 23/10/2015 - 11:36

Ο Jorge Lorenzo κατάφερε να πετύχει τον καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα στη Sepang, με τον Valentino Rossi να ολοκληρώνει ένα δευτερόλεπτο πίσω του!

 

Ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha κατάφερε στα τελευταία οχτώ λεπτά να ανέβει από την έκτη στην πρώτη θέση, με χρόνο 2:00,246.

 

Τα υψηλά επίπεδα υγρασίας στη Μαλαισία δεν βοηθούσαν την κατάσταση. Στον προτελευταίο γύρο ο Pedrosa - ο οποίος ήταν πρώτος στις ΕΔ1 - ήταν κοντά στο να πάρει την πρώτη θέση.

 

Ωστόσο έχασε ελάχιστα στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και το 2:00,293 που έκανε τον έφερε μόλις 47 χιλιοστά πίσω από τον συμπατριώτη του.

 

Όπως και το πρωί, ο Marquez πήρε την τρίτη θέση με διαφορά στα δυο δέκατα από την κορυφή και το χρόνο του Lorenzo. Ο Ισπανός πέρασε αλώβητος αρκετές έντονες στιγμές, πιέζοντας το μπροστινό της Honda του ψάχνοντας το όριο.

 

Ο Valentino Rossi έμεινε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του, ωστόσο αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια.

 

Ο Ιταλός άσος ήταν σταθερά στην τετράδα με τα σκληρά μπρος-πίσω ελαστικά της Bridgestone, ωστόσο αντιμετώπισε προβλήματα όταν φόρεσε το μεσαίο για να επιτεθεί στο χρονόμετρο.

 

Έτσι εξηγείται η μεγάλη του διαφορά από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος έμεινε για όλο το διάστημα με το μεσαίο πίσω ελαστικό στη μοτοσυκλέτα.

 

Ο Rossi, μαζί με τον Redding που πήρε την ένατη θέση, ήταν οι μόνοι που δεν κατάφεραν από τους πρώτους δέκα να κατεβάσουν τους πρωινούς τους χρόνους.

 

Ο Andrea Iannone είχε μια πτώση στην 8η στροφή στα πρώτα λεπτά, αλλά μετά ανασυγκροτήθηκε και κατάφερε να ανέβει ως την τέταρτη θέση, μόλις 14χιλ. από το χρόνο του Marquez!

 

Με χρόνο 2:01,039δ ο Cal Crutchlow σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση των ΕΔ2 με τον Aleix Espargaro να κλείνει την εξάδα και με διαφορά οχτώ δέκατα μόλις από τον Lorenzo.

 

Στη δεκάδα των πρώτων, που προσωρινά παίρνουν την πρόκριση για τις ΚΑΤ2, πήραν θέση ακόμα δυο Ducati, αυτές του Dovizioso και του Danilo Petrucci.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα