• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν μπορούσα να το βουλώσω!
Τουλάχιστον τώρα μπορώ και κοιμάμαι τα βράδια!
Νέα 23/10/2015 - 19:30

Μετά την επίθεσή του στο πρόσωπο του Marc Marquez, ο Valentino Rossi άφησε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να κοπάσει κάπως η «μπόρα».

 

Στο μεσοδιάστημα είχαμε την απάντηση τόσο του 22χρονου Ισπανού στις κατηγορίες του Vale, όσο και τη γνώμη του Lorenzo για τα λεγόμενα του ομόσταυλού του.

 

Η «μπάλα» και πάλι στα πόδια του Rossi, ο οποίος απαντά: «Ο Marc λέει ότι ξαφνιάστηκε; Κατά τη γνώμη μου δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω όμως τίποτα άλλο να προσθέσω».

 

Πιεζόμενος από δημοσιογράφους της πατρίδας του, ο Rossi άνοιξε λίγο περισσότερο τα χαρτιά του.

 

«Πήρα ένα ρίσκο λέγοντας όλα αυτά αλλά δεν μπορούσα να το βουλώσω. Ίσως τα λόγια μου να έχουν θετική ανταπόκριση, ίσως και αρνητική αλλά τουλάχιστον τώρα μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια».

 

Η μάχη για τον Τίτλο φέτος θα είναι σκληρή μέχρι τέλους. «Την τελευταία φορά που είχα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ήταν το 2006 κι έχασα».

 

«Τότε όμως είχα πολλά προβλήματα με τα ελαστικά, τους κινητήρες, με πτώσεις αλλά κατάφερα να καλύψω 45 βαθμούς από τον Hayden και ήμουν ο πιο γρήγορος».

 

«Τώρα η πρόκληση είναι περισσότερο εξισορροπημένη. Στις λεπτομέρειες γίνεται η διαφορά και στα μεμονωμένα περιστατικά».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και πάλι στη σημερινή ημέρα, επαναλαμβάνοντας τα σχόλια που είχε κάνει νωρίτερα και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

 

Αυτό που πρόσθεσε ήταν ότι εντυπωσιάστηκε από τον Iannone ο οποίος παρά την πτώση του είχε καλό ρυθμό.

 

«Επίσης και ο Pedrosa είναι πολύ ανταγωνιστικός και μετά είναι βέβαια και οι Marquez-Lorenzo. Είμαστε ήδη πέντε», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλλι

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Κάνει λάθος ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα