• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ3: Προσηλωμένος ο Lorenzo!
Νέος απόλυτος χρόνος από τον Ισπανό!
Νέα 24/10/2015 - 09:15

Μπορεί τη χτεσινή ημέρα στις δηλώσεις του να μην ασχολήθηκε με τα τεκταινόμενα στην πίστα αλλά με τις κατηγορίες του Rossi, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Jorge δεν παραμένει προσηλωμένος στο στόχο του!
 

Αυτό έδειξε και σήμερα το πρωί που ήταν ταχύτατος από τα πρώτα λεπτά με τη μεσαία γόμα, ενώ στα τελευταία πέντε λεπτά έγραψε το εκπληκτικό 1:59,544 που διέλυσε το προηγούμενο απόλυτο χρόνο.

 

Στο τέλος ο Marquez πήρε τη δεύτερη θέση με διαφορά μόλις στο δέκατο από τον Lorenzo, ακολουθώντας μάλιστα τον Valentino Rossi λες και η κατάσταση δεν είναι αρκετά τεταμένη ανάμεσά τους!

 

Ο Marquez έμενε πίσω από τον Rossi και περίμενε τον Ιταλό να ξεκινήσει, με τους δυο να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον προτού ο Vale αναγκαστεί να ξεκινήσει μιας κι έπρεπε να κρατήσει ζεστά τα ελαστικά του (είχε βγει στην πίστα πριν λίγο).

 

Ο μικρός παρέμεινε ατάραχος στις παροτρύνσεις του Rossi να περάσει μπροστά και χρησιμοποίησε τον Ιταλό για να γράψει το γρήγορο γύρο του, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να δηλώσει ανεπηρέαστος από τις δηλώσεις του προς το πρόσωπό του.

 

Από την πλευρά του ο Rossi δοκίμαζε συνεχώς διαφορετικά πράγματα στη μοτοσυκλέτα του και είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε πέντε εξόδους, με τις τρεις τελευταίες να περιλαμβάνουν μόνο έναν γύρο!

 

Πάντως ο ρυθμός του Valentino δεν είναι πολύ άσχημος καθώς ήταν ικανός να πέφτει στο 2:00 αλλά χρειάζεται κάτι περισσότερο για να μείνει κοντά τόσο στον Lorenzo - ο οποίος είναι εκπληκτικός στο τελευταίο κομμάτι - όσο και στον Marquez.

 

Καλό ρυθμό έδειξε και σήμερα ο Dani Pedrosa, με τους χρόνους του να είναι αρκετά καλοί για να αισιοδοξεί ο Ισπανός ότι θα μπορέσει να πάρει βάθρο.

 

Τη μεγάλη έκπληξη πάντως έκανε ο Hector Barbera που έκανε χρόνο χειρότερο μόνο από τους fantastic4 στις πρώτες θέσεις! Βέβαια σε ρυθμό αγώνα, ο Ισπανός χάνει περίπου δυο δευτερόλεπτα στο γύρο.

 

Καλός ο Crutchlow πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τον Aleix Espargaro και την GSX-RR. Τα προβλήματα πρόσφυσης χτες απασχόλησαν τους περισσότερους αναβάτες, ωστόσο ο Dovizioso είχε άλλα στο μυαλό του.

 

Ο Ιταλός αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα φρένα της GP15, αν και κατάφερε να μπει τελικά στη δεκάδα. Το ίδιο πέτυχαν και οι Pol Espargaro και Maverick Vinales, με τον τελευταίο να βγάζει εκτός τον Iannone, ο οποίος πέρασε όμως στις ΚΑΤ2 χάρη στο χρόνο που είχε από χτες το απόγευμα.

 

Η βγαλμένη αλυσίδα της GP15 δεν βοήθησε τον Iannone και θα παλέψει με τους Smith, Redding και Petrucci (είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά, ενώ σήμερα έγινε 25χρ) στις ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: Δεύτερη φετινή pole για Antonelli

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα