• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Παρελθόν η Sepang
Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στη Valencia
Νέα 29/10/2015 - 10:28

Ο 22χρονος Marquez αφήνει πίσω του το πολυσυζητημένο περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και τον Valentino Rossi και στρέφει την προσοχή του στη Valencia.

 

Ο «πόλεμος» δηλώσεων ξεκίνησε με τον Marquez να κατηγορεί τον Rossi ότι είναι εκτός ελέγχου, ενώ ο 36χρονος άσος είπε ευθέως ότι αυτός του κόστισε - μάλλον - το Πρωτάθλημα.

 

Αυτά που βγήκαν τουλάχιστον στην επιφάνεια, διότι ελάχιστοι ξέρουν τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσά τους όταν τους κάλεσε η Επιτροπή μετά τον αγώνα της Sepang για το περιστατικό.

 

Εκεί, ο Αλυτάρχης Mike Webb άκουσε τι βαριές κουβέντες αντάλλαξαν οι δυο Πρωταθλητές και αρκέστηκε μετά να πει ότι δεν θέλει να θυμάται τα όσα ακούστηκαν!

 

«Όλο το Σ/Κ ήμασταν ανταγωνιστικοί και είχαμε καλό ρυθμό. Πρέπει να συγχαρώ και τον Dani γιατί έκανε καταπληκτικό αγώνα και πήρε φυσικά τη νίκη».

 

«Όλοι είδαν τι έγινε στον αγώνα και είπα όσα είχα να πω. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι η Valencia, να το διασκεδάσω εκεί και να σας δώσω έναν καλό αγώνα».

 

«Στο σπίτι θα προπονηθώ σκληρά, κάτι που μου αρέσει. Το να είμαι δίπλα στον αδερφό μου και να κάνουμε κάποια από τα συνηθισμένα μας πράγματα είναι αυτό που θέλω τώρα, πριν τη Valencia».

 

«Το καλό εκεί είναι ότι πρόκειται για πίστα που αγωνιζόμαστε μπροστά στους οπαδούς μας και αυτό πάντα είναι πολύ ιδιαίτερο».

 

«Παράλληλα, επειδή είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν η ενέργεια που βγαίνει είναι καταπληκτική και αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη ημέρα που είσαι εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Σπίτι του ο De Angelis!

« Προηγούμενο άρθρο

Agostini: Θόλωσε ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα