• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2016: Σημαντικά διαφορετική η Mahindra
«Η διαφορά μας από τους ανταγωνιστές μειώνεται»
Νέα 04/11/2015 - 11:32

Η φετινή συνεργασία ανάμεσα σε Aspar και Mahindra στην Moto3 έχει αποδώσει ένα μόλις βάθρο, ωστόσο και οι δυο πλευρές είναι αισιόδοξες για τη νέα σεζόν.

 

«Ελπίζω ότι μαζί με την Mahindra θα κάνουμε το επόμενο βήμα και θα δώσουμε στους αναβάτες μας μια μοτοσυκλέτα με την οποία θα νιώθουν 100% άνετα».

 

«Ελπίζουμε ότι τη νέα σεζόν θα είμαστε από την αρχή σε κορυφαίο επίπεδο και ότι θα είναι μια χρονιά μεγάλων αποτελεσμάτων για εμάς».

 

«Θέλω να δω την ομάδα, την Mahindra, τους αναβάτες και τους χορηγούς μας να χαίρονται τη σεζόν μέσω νικών. Αυτή είναι η πρόκληση για εμάς», σχολίασε ο Aspar.

 

Από την πλευρά του, ο Mufaddal Choonia - CEO της Mahindra Racing - αποκάλυψε ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι σημαντικά διαφορετική από τη φετινή.

 

Μ’ αυτή την κίνηση ελπίζει ότι και η διαφορά με τις Honda και τις KTM που κυριαρχούν στο Πρωτάθλημα, θα μειωθεί σημαντικά.

 

«Βελτιώνουμε όλους σχεδόν τους τομείς της μοτοσυκλέτας και ειδικά τον κινητήρα. Ξέρουμε που υστερούμε και που πλεονεκτούμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό».

 

«Ευτυχώς κάθε σεζόν η διαφορά μας με τους ανταγωνιστές μας μειώνεται. Ελπίζω το 2016 να γεφυρώσουμε τη διαφορά και να διεκδικούμε νίκες».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε σημαντικές επενδύσεις στο αγωνιστικό μας τμήμα στην Ιταλία».

 

«Παράλληλα σημαντικές είναι και οι βελτιώσεις της MGP3O. Η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι σημαντικά διαφορετική από τη φετινή σε όλους σχεδόν τους τομείς».

 

Οι δυο από τους τρεις αναβάτες του Aspar - ο Bagnaia που έχει και το μοναδικό βάθρο της Mahindra φέτος και ο Martin - ανανέωσαν με την ομάδα και για το 2016.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: teamboustas.net Training Camp

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα