• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μάχη επί ίσοις όροις!
Απόλυτα συγκεντρωμένος στον μεγάλο τελικό!
Νέα 05/11/2015 - 10:21

Ο Valentino Rossi ελπίζει η μάχη που θα δώσει στη Valencia για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τον Lorenzo, να γίνει επί ίσοις όροις.

 

Ο Vale - που έχει προβάδισμα 7β επί του Lorenzo - περιμένει αύριο την απόφαση του CAS για το αν θα ανασταλεί η ποινή των 3 πόντων που δέχθηκε στη Μαλαισία.

 

Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από τη θέση που θα πάρει το Σάββατο στις κατατακτήριες.

 

Ο 36χρονος άσος πάντως, δηλώνει απόλυτα συγκεντρωμένος στην προετοιμασία του για το μεγάλο τελικό της Κυριακής!

 

«Περιμένω βέβαια να ακούσω την απόφαση του CAS, αλλά ελπίζω να κάνω ένα νορμάλ GP και να παλέψω για τον Τίτλο με τον Jorge επί ίσοις όροις».

 

«Στη Valencia θα υπάρχουν πάρα πολλοί φίλαθλοι και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο μέσα στην πίστα».

 

«Θα είναι ένα έντονο και σημαντικό Σ/Κ. Θέλω να σκέφτομαι μόνο ό,τι είναι να γίνει μέσα στην πίστα».

 

Με το συμβάν της Μαλαισίας να είναι ακόμα στη μνήμη όλων, ο Rossi τονίζει ότι θα δώσει τη δική του απάντηση μέσα στην πίστα, εξασφαλίζοντας τον 10ο Τίτλο του!

 

«Στόχος μου είναι να δουλέψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την ομάδα μου και να εκμεταλλευτούμε την κάθε διαδικασία, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή».

 

Ο Valentino Rossi δεν έχει κερδίσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή από το 2009.

 

Φέτος είναι η σεζόν που βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε όλο το διάστημα του Πρωταθλήματος, με εξαίρεση την ισοβαθμία του με τον Jorge μετά τον αγώνα στο Brno.

Επόμενο άρθρο »

Σενάρια Τίτλου!

« Προηγούμενο άρθρο

Τριγμοί στις σχέσεις Movistar-Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα