• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: Super pole για McPhee!
4ος ο Oliveira, καταστροφική 18η θέση για Kent
Νέα 07/11/2015 - 15:13

Ο John McPhee πανηγύρισε την πρώτη του pole position λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την RTG!

 

Ιδανική η ημέρα λοιπόν για τον McPhee, ο οποίος θα ξεκινήσει πρώτος τον αυριανό αγώνα στην προσπάθειά του να διπλασιάσει τα βάθρα της καριέρας του στην Moto3.

 

Ελάχιστα πίσω του ο Romano Fenati, ο οποίος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης μόλις για τρίτη φορά φέτος!

 

Αντίθετα για πρώτη φορά φέτος ο Efren Vazquez θα πάρει θέση στην πρώτη σειρά του grid, κυνηγώντας την πρώτη του νίκη για φέτος.

 

Όλα τα μάτια βέβαια ήταν στραμμένα στους Oliveira και Kent, τους δυο διεκδικητές του Τίτλου.

 

Ο Πορτογάλος κατάφερε στο τέλος κυριολεκτικά να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση και να ξεκινήσει πρώτος από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης!

 

Έτσι ο Oliveira, ο οποίος στους πέντε τελευταίους αγώνες έχει καλύψει 86β από τον Kent, αποκτά ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του.

 

Ο Kent από την πλευρά του δεν ακολούθησε σωστή τακτική και ολοκλήρωσε με εφιαλτικό τρόπο τις κατατακτήριες.

 

Ο Βρετανός ήταν μόλις 18ος - το χειρότερό του αποτέλεσμα με εξαίρεση την 31η στο Le Mans - και σίγουρα δεν διευκολύνει τη θέση του στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Πάντως ο Kent ξέρει καλά ότι χρειάζεται μόνο μια 14η θέση για να πάρει τον Τίτλο του Πρωταθλητή, ωστόσο πάντα ελλοχεύουν κίνδυνοι όταν ξεκινάς από πίσω.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Pole με φοβερό χρόνο ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα