• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Ημέρα 2
Στην κορυφή και πάλι ο Marquez
Νέα 11/11/2015 - 23:34

Οι περισσότεροι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας σήμερα, δούλεψαν κυρίως με τις μοτοσυκλέτες του 2016, ρίχνοντας το βάρος στο set-up μαζεύοντας και πληροφορίες για τη νέα σεζόν.

 

Όλοι οι οδηγοί κατάφεραν να βελτιώσουν τους χτεσινούς τους χρόνους, με τον Marc Marquez να είναι αυτός που έκλεισε και τη δεύτερη ημέρα στην κορυφή, με 1:31,060.

 

Ο Marquez κατέβασε πάνω από τέσσερα δέκατα το χρόνο του, ενώ έπεσε και κάτω από το ρεκόρ πίστας που έκανε την Κυριακή ο Lorenzo, παρά το γεγονός ότι είχε πτώση και σήμερα.

 

Έχοντας κάνει 57 γύρους, ο Maverick Vinales κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Marquez.

 

Ένας εντυπωσιακός χρόνος για τον αναβάτη της Suzuki, ο οποίος θα περιμένει να πάρει την καινούργια GSX-RR με το seamless κιβώτιο στο τεστ της Μαλαισίας.

 

Μόλις 17χιλ πιο πίσω βρίσκουμε τον Dani Pedrosa, με τον Ισπανό να κάνει συνολικά 60 γύρους σήμερα. Πίσω του πήρε θέση η δεύτερη Suzuki, αυτή του Aleix Espargaro.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo κατάφερε να βελτιωθεί πάνω από μισό δευτερόλεπτο σε σχέση με χτες κι έφερε την M1 του στην πέμπτη θέση.

 

Ο Ισπανός της Movistar Yamaha έκανε τον καλύτερό του χρόνο (0,222δ πιο κάτω από τον αντίστοιχο του Marquez) στον προτελευταίο του γύρο.

 

Η κορυφαία δορυφορική ήταν του Cal Crutchlow που πήρε την έκτη θέση, μόλις τέσσερα χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi.

 

O Crutchlow είχε μια πτώση στην 1. Πολύ δυνατός έδειξε και ο Valentino Rossi, ο οποίος κατάφερε να ρίξει για πάνω από ένα δευτερόλεπτο το χρόνο του!

 

Στην όγδοη θέση ολοκλήρωσε το τεστ ο Andrea Iannone, η καλύτερη Ducati, μπροστά από τον Pol Espargaro που είχε μια πτώση χτες. Τη δεκάδα έκλεισε ο Bradley Smith.

 

Το δίδυμο της Avintia, Loris Baz και Hector Barbera τερμάτισαν στην 12η και 14η θέση αντίστοιχα με τις GP14,2 με τον Redding (GP15) να παίρνει θέση ανάμεσά τους.

 

Και οι τρεις τους ήταν πιο γρήγοροι από την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του Andrea Dovizioso που ήταν μόλις 15ος.

 

Στην 16η θέση ήταν ο Jack Miller, λίγο μπροστά από τον Eugene Laverty. Ο Tito Rabat, το μοναδικό νέο πρόσωπο για το 2016, ήταν 18ος.

 

Το επόμενο επίσημο τεστ για τη μεγάλη κατηγορία, έχει προγραμματιστεί για την 1η Φεβρουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Με τα Michelin...

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα