• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια!
Ξεκινά η κατασκευή της Circuit of Wales
Νέα 18/11/2015 - 12:53

Σύμφωνα με πληροφορίες από Βρετανικά site, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει η κατασκευή της Circuit of Wales, της Ουαλικής πίστας!

 

Η επένδυση για την πίστα ύψους 315 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών, είχε σταματήσει μετά τη διεξαγωγή δημόσιας έρευνας για την εκποίηση συγκεκριμένων εδαφών στην περιοχή Ebbw Vale.

 

Τελικά η κυβέρνηση έδωσε το οκ για την εκποίηση και η κατασκευή - όπως όλα δείχνουν - θα ξεκινήσει με την οριστικοποίηση των απαραίτητων συμβολαίων (οικονομικά και εργολαβικά).

 

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι υπάρχει το απαιτούμενο χρηματοδοτικό πακέτο για να υποστηρίξει το όλο έργο, αλλά και σύμβαση αποκλειστικότητας με τους χρηματοδότες.

 

Όταν όλα τα γραφειοκρατικά ολοκληρωθούν, θα υπάρξει ανακοίνωση για το ποιοί θα είναι οι χορηγοί του όλου εγχειρήματος, ενώ θα γίνουν γνωστά και τα χρονοδιαγράμματα κατασκευής.

 

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η COW έχει τα δικαιώματα για το Βρετανικό Grand Prix, το οποίος και την επόμενη σεζόν θα διεξαχθεί στην πίστα του Silverstone.

 

Ο φετινός αγώνας στο Silverstone ήταν ο πρώτος χρόνος της πενταετούς συμφωνίας που έχει η COW με την Dorna.

 

Αν οι παραπάνω πληροφορίες επαληθευθούν και ξεκινήσουν εγκαίρως οι εργασίες κατασκευής της πίστας, δεν αποκλείεται το 2017 να γίνει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της το Βρετανικό GP.

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Διασκεδαστικοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Η GSX-RR του 2016!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα