• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
XDiavel: Η πιο όμορφη της EICMA!
Ψηφίστηκε από το 60,78% των συμμετεχόντων
Τεστ-Μοντέλα 26/11/2015 - 13:02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η νέα Ducati XDiavel ψηφίστηκε σαν «best-looking bike” στην 73η EICMA 2015 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 19 – 22 Νοεμβρίου 2015 στο Μιλάνο.

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας είχε μεγάλη επιτυχία αφού προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, εκ των οποίων το 60,78%, σε σύνολο 11.369 ψήφων, ξεχώρισαν την XDiavel ανάμεσα σε όλα τα άλλα εκθέματα.

 

Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε στο περίπτερο του περιοδικού Motociclismo παρουσία των

Pierfrancesco Caliari (General Manager of EICMA), Piero Bacchetti (President and CEO  of Edisport Editoriale), Federico Aliverti (Co-Ediror in Chief of Motociclismo) και Andrea Ferraresi (Ducati Design Center Director), ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο.

 

Η νέα XDiavel τα διαθέτει όλα: σχεδιασμό, τεχνολογία, απόδοση αλλά και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και ρουχισμού, ενώ εισέρχεται δυναμικά στο χώρο αφού μπορεί να συνδυάζει ταυτόχρονα την άνετη, ήρεμη οδηγική συμπεριφορά και την ένταση της σπορ οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς.

 

5000, 60, 40. Τρεις αριθμοί που συνοψίζουν την ουσία της ΧDiavel. 5000: οι στροφές ανά λεπτό στις οποίες ο δικύλινδρος κινητήρας 156hp Ducati Testastretta DVT 1262 επιτυγχάνει τη μέγιστη ροπή του (13.1kg). 60: ο αριθμός των διαφορετικών εργονομικών θέσεων οδήγησης για τον αναβάτη. Τέλος, 40: η μέγιστη γωνία κλίσης που μπορεί να επιτύχει η μοτοσυκλέτα. H ΧDiavel είναι η πρώτη Ducati που χρησιμοποιεί ιμάντα μετάδοσης της κίνησης, ένα απαραίτητο στοιχείο για την ιδιαίτερη κατηγορία των Cruiser. Το σύστημα μέτρησης αδράνειας της Bosch (ΙΜU), σε συνδυασμό με το Ducati Traction Control (DTC), τα προγράμματα οδήγησης Riding Modes, τη μονάδα Bosch ABS Cornering, το Cruise Control και το πρωτοποριακό Ducati Power Launch (DPL) καθιστούν την XDiavel ένα τεχνολογικό κόσμημα που προσφέρει υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια. Επιπλέον, διατίθεται και έκδοση S.

 

Η Ducati παρουσίασε συνολικά 8 νέες μοτοσυκλέτες στην έκθεση του Μιλάνο εκ των οποίων 7 από αυτές ήταν εντελώς νέα μοντέλα. Δύο Scrambler (τη Flat Track Pro και τη νέα 400 cc Sixty2), τις νέες Hypermotard 939, Hypermotard 939 SP και Hyperstrada 939, τη νέα Panigale 959, την Multistrada 1200 Pikes Peak, την νέα Multistrada 1200 Enduro και την πολυαναμενόμενη XDiavel. Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική, στη γκάμα των μοτοσυκλετών για το 2016 προστέθηκε η Monster 1200 R, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση το Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη.

Επόμενο άρθρο »

Το αναβαθμισμένο Liberty

« Προηγούμενο άρθρο

Husqvarna Vitpilen 701 concept

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα