• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Ήμουν απειλή για τον Marquez!
Γι’ αυτό δεν με άφησαν να αγωνιστώ
Νέα 05/01/2016 - 16:44

Υποβαθμισμένος στην Honda ένιωθε ο Casey Stoner, ο οποίος μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο Marc Marquez τον έβλεπε ως απειλή, όσο ακόμα ήταν δοκιμαστής για το HRC!

 

Ο Stoner και επίσημα από την 01/01 του 2016 αποτελεί παρελθόν από την Honda και επέστρεψε στην Ducati, την οποία άφησε το 2017 για το HRC.

 

Ο Αυστραλός δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποφάσισε να αποσυρθεί στα τέλη του 2012 και τα δυο επόμενα χρόνια - ως δοκιμαστής της Honda - είδε τον Marquez να κυριαρχεί στη μεγάλη κατηγορία.

 

Στις αρχές του 2015, όταν ο Dani Pedrosa αναγκάστηκε να μείνει εκτός από τρεις Γύρους για να αναρρώσει από την επέμβαση στο χέρι του, ο Stoner προσφέρθηκε να πάρει τη θέση του!

 

Η ενδεχόμενη επιστροφή του στις πίστες όμως, έστω και ως έκτακτη συμμετοχή σε Austin και Αργεντινή, δεν έγινε αποδεκτή από την Honda που επέλεξε να δώσει την RC213V του Pedrosa στον Aoyama.

 

«Στην Honda ήμουν ευκαιριακός δοκιμαστής και ποτέ δεν με χρησιμοποίησαν σύμφωνα με τις δυνατότητές μου», φέρεται να δήλωσε ο Stoner στο Motosprint.

 

«Λάτρευα που μπορούσα και δούλευα με τα παιδιά από το HRC, αλλά θεωρώ ότι ο Marc και η ομάδα του ένιωθαν ότι είμαι απειλή γι’ αυτούς, χωρίς να ξέρω το γιατί».

 

«Ήμουν εκεί μόνο για να δοκιμάζω και να βοηθήσω. Δεν κρατάω σε καμία περίπτωση κακία στην Honda και σέβομαι σε μεγάλο βαθμό τον Shuhei Nakamoto. Οι σχέσεις μας θα είναι καλές και στο μέλλον».

 

«Ένιωθα έτοιμος στο Austin να αντικαταστήσω τον Pedrosa. Ο Nakamoto όμως μου είπε ότι λυπάται και ότι ήταν δική του η απόφαση να μην με αφήσει».

 

«Όμως θεωρώ ότι άλλοι τον πίεσαν και τον οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να μην με αφήσει να αγωνιστώ».

Επόμενο άρθρο »

Dakar Ειδική 3

« Προηγούμενο άρθρο

Ανασκόπηση 2015: Andrea Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα