• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προτεραιότητα της Yamaha
Η ανανέωση του συμβολαίου του Lorenzo
Νέα 08/02/2016 - 12:21

Τα συμβόλαια των Jorge Lorenzo και Valentino Rossi λήγουν φέτος, όπως άλλωστε και των περισσοτέρων αναβατών της μεγάλης κατηγορίας.

 

Για τον μεν Rossi τα πράγματα είναι πιο εύκολα και η ανανέωση του συμβολαίου του θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο.

 

Όσο για τον Lorenzo όμως, ο Lin Jarvis παραδέχεται ότι τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς είναι πολύ πιθανό να εμπλακεί η Ducati προσφέροντας στον Ισπανό αρκετά χρήματα.

 

«Ο Valentino θα αποφασίσει για πόσα χρόνια θέλει να αγωνίζεται ακόμα, ενώ όσον αφορά στον Lorenzo πάντα τονίζει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του εδώ».

 

«Ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η Ducati του έχει κάνει μια πολύ δελεαστική προσφορά κι έτσι τα πράγματα περιπλέκονται λίγο».

 

«Ο Valentino είτε θα μείνει με εμάς, είτε θα αποσυρθεί. Όσο για τον Jorge, προτεραιότητά μας είναι να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο».

 

Όταν τον ρώτησαν για το πως σκοπεύει να διαχειριστεί την τεταμένη σχέση ανάμεσα σε Vale και Jorge, ο Jarvis απάντησε ότι η ευθύτητα είναι το κλειδί.

 

«Το σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής», είπε. «Να λες τα πράγματα όπως είναι χωρίς να κρύβεσαι και να ακούς αυτά που σε αφορούν με την ίδια νοοτροπία».

 

«Μπορεί να μην συμφωνούμε με τον άλλο, αλλά μ’ αυτόν τον τρόπο ξέρουμε τι σκέφτεται».

 

Τέλος, πρόσθεσε: «Αν μας άρεσε τι έγινε πέρυσι; Όχι! Δεν νομίζω ο Jorge να ένιωσε προδομένος, ενώ δεν μας άρεσαν και όλα όσα έκανε ο Valentino».

 

«Αλλά είμαι βέβαιος ότι ούτε και σε αυτούς άρεσαν κάποια πράγματα που έκανε η Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

Η τηλεμετρία της πτώσης του Baz

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγές στους Αγωνοδίκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα