• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο Quartararo
Οδήγησε την KTM στην Catalunya
Νέα 10/02/2016 - 12:16

Ο νέος αναβάτης της Leopard Racing, Fabio Quartararo, έκανε το ντεμπούτο του με την ΚΤΜ σε ιδιωτικές δοκιμές στην Catalunya.

 

Ο Γάλλος, δίπλα στους επίσης νέους στην ομάδα Joan Mir και Andrea Locatelli, πέρασε δυο ημέρες στην ισπανική πίστα.

 

Να θυμίσουμε ότι η περσινή Πρωταθλήτρια Leopard με τον Danny Kent, όχι μόνο άλλαξε και τους τρεις αναβάτες της, αλλά πέρασε και από την Honda στην KTM.

 

«Ήταν η πρώτη μου φορά με την KTM. Πήγε αρκετά καλά, αν και η κατάσταση της πίστας και ο δυνατός άνεμος δεν με άφησαν να εκφραστώ όπως θα ήθελα».

 

«Προσαρμόζομαι γρήγορα και περιμένω τις άλλες ημέρες να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Κάναμε πρόοδο, αλλά στην Valencia θα βελτιωθούμε περισσότερο».

 

Ο 16χρονος Fabio Quartararo πρόλαβε να πάρει δυο βάθρα και δυο pole positions πέρυσι, στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προτού τραυματιστεί στο San Marino.

 

Πολλά διαφορετικά πράγματα δοκίμασε και ο Mir, ο οποίος τόνισε ότι έχει βρει ένα καλό set-up ήδη στη μοτοσυκλέτα του για το επόμενο τεστ.

 

 

Ο Locatelli προέρχεται από τραυματισμό και δούλεψε κυρίως με το φρένο του κινητήρα αλλά και στην επιτάχυνση, για να βγαίνει καλύτερα από τις γρήγορες στροφές.

 

Στην πίστα μαζί με τους τρεις της Leopard για την Moto3, ήταν και οι Danny Kent και Miguel Oliveira που θα αγωνίζονται με την Leopard στην Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Στην Ισπανία Kent-Oliveira

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Καθυστερεί η Ινδονησία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα