• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γιατί καθυστέρησε η νέα RS-GP;
Στενεύουν τα περιθώρια για τη νέα μοτοσυκλέτα
Νέα 12/02/2016 - 13:30

Ο Romano Albesiano παραδέχεται ότι όσον αφορά στην εξέλιξη της νέας RS-GP, τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν.

 

Η ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα της Aprilia μπήκε για πρώτη φορά στην πίστα αυτή την εβδομάδα, με τον Di Meglio να κάνει τους πρώτους γύρους πάνω της στην Aragon.

 

Γιατί η τόσο μεγάλη καθυστέρηση όμως, με δεδομένο ότι ο κατασκευαστής είχε αρχίσει το σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας ήδη από την περσινή σεζόν;

 

Οι λόγοι είναι δυο: πρώτον μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής όσον αφορά στον κινητήρα και δεύτερον οι καθυστερήσεις από ορισμένους προμηθευτές.

 

«Συμβαίνουν αυτά. Έτσι είναι οι αγώνες και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για τη νέα μοτοσυκλέτα», παραδέχεται ο Albesiano.

 

«Τα έχουμε όμως ακόμα υπό έλεγχο. Θα φέρουμε τη νέα μοτοσυκλέτα στην Doha για τις ιδιωτικές δοκιμές σε περίπου τρεις εβδομάδες».

 

Εκεί, στην πίστα του Qatar, δυο εβδομάδες πριν διεξαχθεί το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν, οι Bradl και Bautista θα την οδηγήσουν για πρώτη φορά.

 

Ένας άλλος φιλόδοξος στόχος του Albesiano, είναι να κάνει τη νέα RS-GP ελαφρύτερη κατά 10 κιλά, σε σχέση με την προηγούμενη που βασιζόταν στην RSV4.

 

«Δεν θα ξεκινήσουμε το πιθανότερο με 10kg λιγότερα, αλλά μέχρι τα μέσα της σεζόν θα το έχουμε καταφέρει», πρόσθεσε.

 

Εξαιτίας των παραπάνω καθυστερήσεων, αποφασίστηκε οι δυο εργοστασιακοί αναβάτες της Aprilia να μην συμμετάσχουν στο επίσημο τεστ στο Phillip Island.

Επόμενο άρθρο »

Smith: 2-3 κορυφαίοι...

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: Τα ηλεκτρονικά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα