• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Νιώθω πιο σίγουρος!
Είμαι καλύτερα φέτος απ’ ότι πέρυσι
Νέα 17/02/2016 - 17:41

Παρά τις δυσκολίες που έκρυβε η πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα του Phillip Island, ο Maverick Vinales κατάφερε να κάνει 20 γύρους.

 

Στον τελευταίο του γύρο ο Vinales έκανε το 1:32,483 που τον έφερε στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Danilo Petrucci.

 

Ο Ισπανός της Suzuki δεν έχει πρόσβαση στο full seamless κιβώτιο της Suzuki, το οποίο αξιολογεί ακόμα ο δοκιμαστής της ομάδας, Takuya Tsuda.

 

Ο Vinales, όπως και ο Aleix Espargaro, θα πάρουν για πρώτη φορά το πλήρες seamless κιβώτιο της εταιρείας στις δοκιμές που θα γίνουν στο Qatar, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες σήμερα, αλλά κάναμε μερικούς γύρους και αυτό είναι θετικό. Δεν δοκιμάσαμε κάτι το συγκεκριμένο».

 

«Νιώθω περισσότερο βέβαιος για τον εαυτό μου φέτος, απ’ ότι την προηγούμενη χρονιά. Το 2015 με βοήθησε να μεγαλώσω και να είμαι πιο συγκεντρωμένος και ακριβής όταν δίνω πληροφόρηση ή ζητάω κάτι από τους μηχανικούς μου».

 

«Τα νέα αυτά ηλεκτρονικά μας βάζουν όλους υπό πίεση, μιας κι έχουμε τόσα πολλά ακόμα να μάθουμε. Παράλληλα όμως είναι και αυτό κάτι που ανανεώνει τον ενθουσιασμό».

 

«Όλο το χειμώνα τον πέρασα προπονούμενος για να είμαι έτοιμος, τώρα είναι η ώρα να ρίξουμε το βάρος στη μοτοσυκλέτα».

 

«Στην Sepang είχαμε θετικές εξελίξεις και τώρα θέλω να συνεχίσουμε την εξέλιξη και να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στην κορυφή».

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island Test Ημ.2: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOCROSS στην Χαλκίδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα