• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σίγουρος για το ρυθμό του ο Vinales!
Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο
Νέα 04/03/2016 - 12:26

Το όνομα του Maverick Vinales συζητήθηκε και πάλι αρκετά στο paddock του Παγκοσμίου, με τον Ισπανό να έχει τον καλύτερο χρόνο μέχρι στιγμής στο τεστ του Qatar.

 

Ο Ισπανός βελτίωσε τέσσερα δέκατα το προχτεσινό του χρόνο και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, όντας 72χιλ πιο γρήγορος από τον Andrea Iannone στη δεύτερη θέση.

 

Αυτό που ξεχώρισε όμως από τις δηλώσεις του, είναι πως πιστεύει ότι θα συμπεριφερθεί η Suzuki του στις αρχές και στα τέλη του αγώνα!

 

«Πίεσα για να πέσω στο 1:55 με γεμάτο ντεπόζιτο, αλλά ήταν επικίνδυνο και σταματήσαμε», σχολίασε ο Vinales.

 

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα δοκιμάσουμε και πάλι. Ήταν δύσκολο να το καταφέρουμε γιατί στο πρώτο κομμάτι της ημέρας ήμουν με το σκληρό ελαστικό».

 

«Μετά, όταν βάλαμε τα καλά ελαστικά στο περσινό πλαίσιο άρχισα να νιώθω άνετα. Έκανα τρεις γρήγορους γύρους και μετά συγκεντρώθηκα στη μοτοσυκλέτα».

 

«Βελτιώσαμε τα ηλεκτρονικά και βελτιωθήκαμε γενικά σε σχέση με χτες».

 

«Πέρυσι, προς το τέλος του αγώνα ήμασταν πολύ δυνατοί και νομίζω ότι και φέτος το ίδιο θα συμβεί».

 

«Έκανα 6-7 γύρους και μετά τον έβδομο γύρο ερχόταν ο καλός χρόνος. Νιώθω πολύ καλά και δυνατός με τα ελαστικά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο».

 

«Ένιωθα καλά και με γεμάτο ντεπόζιτο στα φρένα. Εννοώ ότι αν ξεκινήσω μπροστά, σίγουρα θα είμαι επιθετικός και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω με τους πρώτους».

 

«Πέρυσι ήταν δύσκολο να μείνω γιατί δεν είχαμε την ταχύτητα στις ευθείες. Θεωρώ ότι φέτος θα μπορούμε ακόμα και να επιχειρήσουμε προσπεράσεις».

 

Ο Aleix Espargaro χρησιμοποίησε χτες το ολοκληρωμένο seamless κιβώτιο της Suzuki και τόνισε ότι ακόμα χρειάζεται δουλειά. Αντίθετα ο Vinales έμεινε με αυτό που είναι seamless μόνο στα ανεβάσματα.

 

Ο Vinales έκανε και πάλι το γρήγορο γύρο του με το περσινό πλαίσιο. Σήμερα θα δοκιμάσει και πάλι το καινούργιο, για να πάρει οριστική απόφαση πριν την έναρξη της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Αποδίδει καρπούς η τακτική του Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

«Βρώμικη δουλειά» ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα