• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test
Εντυπωσιακός ο Axel Pons!
Νέα 08/03/2016 - 11:41

Ένας καταπληκτικός γύρος στο 1:41,730 έδωσε στον Axel Pons την πρώτη θέση στο πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς για την Moto2, που έγινε στην Jerez.

 

Ο χρόνος του Pons έγινε τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών, όταν και είχε μια σφοδρή πτώση που τον εμπόδισε από το να μπει στην πίστα την τρίτη και τελευταία ημέρα.

 

Ο απόλυτος χρόνος πίστας παραμένει το 1:42,706 που έδωσε την pole position το 2011 στον Stefan Bradl και αυτό δείχνει πόσο εντυπωσιακός ήταν ο Pons!

 

Ο Ισπανός ήταν και ο μόνος που κατάφερε να πέσει στο όριο του 1:41 στις τρεις ημέρες, με τον Sam Lowes να παίρνει τη δεύτερη θέση, αλλά και 0,345 πίσω από τον αντίπαλό του.

 

Οι έντεκα πρώτοι, στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο ενώ όλοι τους κατάφεραν να πέσουν κάτω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας!

 

Στην τρίτη θέση ο Lorenzo Baldassarri, με τον Alex Rins να φέρνει στην τέταρτη θέση τη μοτοσυκλέτα του, χάρη στο 1:42,186 που έκανε την τελευταία ημέρα.

 

Όση διαφορά είχε ο Pons από τον Lowes, είχε και ο Βρετανός στη δεύτερη θέση από τον όγδοο Jonas Folger!

 

Ανάμεσά τους ήταν ο Luthi, που έκλεισε την πεντάδα και ο Dominique Aegerter με τον αναγεννημένο Takaaki Nakagami.

 

Στο τεστ της Jerez η Dunlop είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά νέα ελαστικά ενόψει της σεζόν 2016, συμπεριλαμβανομένου κι ενός νέου σκληρού για τις πίστες σε Αργεντινή, Αυστραλία και Sepang που έχουν καινούργια άσφαλτο.

 

Ο Sandro Cortese ήταν ένα δέκατο πίσω από τον νέο του ομόσταυλο, στην ένατη θέση, με τον Schrotter να κλείνει τη δεκάδα.

 

Καλή παρουσία για τον Luis Salom στην 11η θέση, με τον Danny Kent - Πρωταθλητής Moto3 - να επιστρέφει στην κατηγορία και να ολοκληρώνει το πρώτο επίσημο τεστ στην 12η θέση.

 

Οι πρώτες δώδεκα θέσεις ήταν αποκλειστική υπόθεση των Kalex, με την πρώτη Speed Up - αυτή του Simone Corsi που πήρε τη θέση του Lowes - να είναι στην 13η θέση και 1,2δ από την κορυφή.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας, Johann Zarco, έμεινε 14ος και μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου μπροστά από τον Alex Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Εντός στόχων ο Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Να παραμείνουμε ήρεμοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα