• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Qatar Test
Κάτω από τον απόλυτο χρόνο ο Lowes!
Νέα 14/03/2016 - 11:19

Οι τρεις ημέρες δοκιμών στην πίστα Losail του Qatar για την κατηγορία Moto2 ολοκληρώθηκαν χτες, σε όχι ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες.

 

Ο Tom Luthi - που ήταν πρώτος το Σάββατο - κατάφερε να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του στο 1:59,608 και μέχρι και δέκα λεπτά πριν το τέλος δεν φαινόταν ότι κανείς θα του έπαιρνε την πρώτη θέση.

 

Ωστόσο τότε ήταν που «χτύπησε» ο Sam Lowes! Ο Βρετανός δούλευε κυρίως σε ρυθμό αγώνα και με φθαρμένα ελαστικά, όμως στο τέλος κυνήγησε το χρόνο και κατάφερε να κάνει 1:59,405!

 

Ο χρόνος του αυτός ήταν 18χιλ κάτω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας, τον οποίο έχει ο Lowes από πέρυσι! Ο Βρετανός έπεσε λίγο αργότερα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

 

Ο χρόνος του Luthi ήταν αρκετός για να του δώσει τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, 44χιλ μπροστά από τον Jonas Folger.

 

Ο Γερμανός τα πάει καλά στο Qatar - πέρυσι είχε κερδίσει - και θα είναι υπολογίσιμη δύναμη για τη νίκη στις 20 Μαρτίου.

 

Στην τέταρτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων βρέθηκε ο Alex Rins, ο οποίος μετά από μια πολύ δυνατή πρώτη σεζόν στην κατηγορία, πολλοί περιμένουν να διεκδικήσει τον Τίτλο στην κατηγορία.

 

Άλλο ένα σπουδαίο ταλέντο είναι ο Lorenzo Baldassari, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πήρε πάλι μια θέση στην πεντάδα.

 

Ο Ιταλός πήρε το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία πέρυσι στην Αυστραλία και φέτος δείχνει ικανός ν’ ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία της κατηγορίας.

 

Δυνατά συνεχίζει και ο Nakagami που πήρε την έκτη θέση μόλις τέσσερα δέκατα πίσω από τον εξαιρετικό χρόνο του Lowes και ένα δέκατο μπροστά από τον Sandro Cortese.

 

Στη δεκάδα ο Johann Zarco, ο οποίος δεν έχει κυνηγήσει τους χρόνους στα τεστ, όπως και οι δυο ομόσταυλοι της Estrella Galicia Marc VDS, Alex Marquez και Franco Morbidelli.

 

Καλή η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Moto3, Danny Kent, ο οποίος πήρε την 11η θέση, χάνοντας τη θέση στη δεκάδα για 26χιλ.

 

Simone Corsi και Marcel Schrotter ήταν στους 13 πρώτους, οι οποίοι είχαν διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον πρώτο Lowes.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Ανέβηκα στο MotoGP για τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Έκανα ό,τι μπορούσα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα