• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Δυσκολίες αλλά και πρόοδος» για Guintoli
Από τα 25δ του πρώτου αγώνα, στα 13δ στον δεύτερο
Νέα 15/03/2016 - 13:51

Ο Sylvain Guintoli κατάφερε να πάρει την έβδομη θέση στο πρώτο σκέλος του Σαββάτου, ωστόσο ήταν απογοητευμένος με το +25δ από την κορυφή και τον Rea.

 

Ωστόσο η συνέχεια ήταν λίγο καλύτερη για τον Γάλλο, ο οποίος την Κυριακή - τελευταία ημέρα του 2ου Γύρου των SBK-Motul στην Ταϊλάνδη - κατάφερε να πάρει την 6η θέση.

 

Παράλληλα, η διαφορά του από την κορυφή και την ZX-10R του νικητή Sykes έπεσε στα 13 δευτερόλεπτα.

 

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της Κυριακής, ο Guintoli και η R1 του απέδωσαν πολύ καλά και ο Γάλλος αρχικά επικράτησε της εμφύλιας μάχης του με τον Lowes.

 

Στη συνέχεια κράτησε δυνατό το ρυθμό του και προσπάθησε να τελειώσει τον αγώνα στην πεντάδα, φέρνοντας στο τέλος τη μοτοσυκλέτα του στην 6η θέση.

 

«Είχαμε μερικά σκαμπανεβάσματα αυτό το Σ/Κ», σχολίασε ο Sylvain Guintoli. «Είχα πει μετά το Phillip Island ότι εδώ θα δυσκολευόμασταν περισσότερο κι έτσι έγινε».

 

«Πάντως δείξαμε ότι έχουμε καλό ρυθμό και αυτό είναι σίγουρα καλό σημάδι. Προοδεύσαμε πολύ και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σ/Κ αλλά και ανάμεσα στους αγώνες».

 

«Κάναμε πολλή δουλειά και ξενυχτήσαμε για να κάνουμε τις σωστές επιλογές κι ευχαριστώ τα παιδιά γι’ αυτό».

«Καταφέραμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και από τα 25δ που ήταν η διαφορά μας από τον νικητή στον πρώτο αγώνα, τη μειώσαμε στα 13δ στο δεύτερο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ας ξεκινήσουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

KTM: Καθαρό βήμα μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα