• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Επιτέλους ξεκινάμε!
Έχει λόγους να είναι αισιόδοξος ο Ισπανός
Νέα 16/03/2016 - 11:55

Η τελευταία ημέρα δοκιμών στο Qatar είναι αυτή που κρατά αισιόδοξο των Marc Marquez ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν του Πρωταθλήματος.

 

Ο Ισπανός άσος πέρασε την πιο δύσκολη χειμερινή περίοδο, από τη στιγμή που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του έστω και την τελευταία στιγμή.

 

Δεν ήταν ο χρόνος του στον ένα γύρο, όσο ο ρυθμός αγώνα πάνω στην RC213V και η πρόοδος - που τόσο απεγνωσμένα έψαχνε το HRC - με τα ηλεκτρονικά, οι λόγοι που είναι ευδιάθετος.

 

«Επιτέλους ξεκινάμε και ανυπομονώ!» ήταν τα πρώτα του λόγια. «Εδώ, πριν δυο εβδομάδες, κάναμε σημαντικό βήμα με το set-up κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή».

 

«Ένιωθα άνετα με τη μοτοσυκλέτα μου, ειδικά στην τελευταία μου έξοδο που ήταν αργά και η υγρασία είχε ήδη αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της».

 

«Αυτό είναι το θετικό για τον αγώνα, ακόμα κι αν δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε κι έχουμε ακόμα περιθώριο βελτίωσης με το set-up», πρόσθεσε ο Marquez.

 

«Η δομή της Losail μπορεί να μην μας ταιριάζει απόλυτα, αλλά στο παρελθόν έχουμε πάρει μια νίκη κι ένα βάθρο κι έτσι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

«Φέτος υπάρχουν κάποιες μεταβλητές που ακόμα δεν είναι τελείως προβλέψιμες, όπως για παράδειγμα η φθορά των ελαστικών σε διάρκεια αγώνα, όπως και η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας με τα νέα ηλεκτρονικά».

 

«Και πάλι όμως, η Honda ποτέ δεν σταματά να εργάζεται πυρετωδώς, όπως το ίδιο συμβαίνει μ’ εμένα και όλη την ομάδα».

 

«Γι’ αυτό το λόγο είμαι αισιόδοξος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η δράση!»

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ξεκινά η αληθινή δράση!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Οι κορυφαίοι 15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα