• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3: ΕΔ1
Ο Loi στην 1η θέση!
Νέα 17/03/2016 - 23:36

Ο Livio Loi συνέχισε με φόρα από τη δυνατή του παρουσία στο πρόσφατο τεστ της Moto3 στο Qatar και κατάφερε σήμερα να γράψει τον καλύτερο χρόνο της κατηγορίας!

 

Το καλύτερο ξεκίνημα της σεζόν έκανε ο Βέλγος, ο οποίος με χρόνο στο 2:06,456 πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Jorge Navarro.

 

Ο τελευταίος είχε κάνει πολύ νωρίς ένα γρήγορο γύρο και παρέμεινε στην κορυφή για τη μεγαλύτερη διάρκεια του 40λέπτου, ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφερε για 82 χιλ.

 

Δυο Honda στην κορυφή, με τρεις ΚΤΜ να ακολουθούν και οι τρεις της ομάδας του Valentino Rossi!

 

Ο Nicolo Bulega έκλεψε την παράσταση και με τον τελευταίο του γύρο σκαρφάλωσε στην 3η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Andrea Migno.

 

Και οι δυο κατάφεραν να ξεπεράσουν το χρόνο του «παλιού» της ομάδας, Romano Fenati, ο οποίος συμβιβάστηκε με την 5η θέση.

 

Ο Brad Binder πήρε την έκτη θέση και ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να μείνει σε απόσταση ενός δευτερολέπτου από την κορυφή.

 

Η Maria Herrera έκανε μια δυναμική παρουσία και κατάφερε να φέρει την KTM της στην 7η θέση, μόλις 1δ από την κορυφή!

 

Ο Bulega στην τρίτη θέση ήταν ο καλύτερος rookie και αν αυτό μπορεί να ήταν αναμενόμενο, σίγουρα ελάχιστοι θα περίμεναν ποιος θα τον ακολουθούσε!

 

Ο δεύτερος καλύτερος rookie ήταν ο Khairul Idham Pawi από την Μαλαισία, ο οποίος έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με την Herrera!

 

Ωστόσο επειδή ο δεύτερος καλύτερος χρόνος της Ισπανίδας ήταν καλύτερος από το δικό του, πήρε αυτός την 8η θέση.

 

Στη δεκάδα μπήκαν και οι Jakub Kornfeil αλλά και ο Niccolo Antonelli, ο οποίος στο τεστ του Qatar είχε πάρει την πρώτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Τα στατιστικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα