Ο Fabio Quartararo ήταν ο μόνος που έπεσε στο 2:05 σήμερα, στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές της μικρής κατηγορίας για τον πρώτο Γύρο του Qatar.
Ο Γάλλος πάντως δεν κατάφερε για ελάχιστα - μόλις27χιλ - να γράψει καλύτερο χρόνο από το χτεσινό του Livio Loi.
Έτσι, ο τρομερός 18χρονος Βέλγος παρέμεινε στην κορυφή των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, χάρη στο 2:05,832 που είναι και νέος απόλυτος χρόνος της πίστας.
Ο Loi έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ3, τρία δέκατα πιο αργός από τον Quartararo και μόλις 90χιλ πίσω από τον Binder.
Ο τελευταίος ήταν ελαφρά βελτιωμένος και σε ρυθμό αγώνα, με πέντε γύρους στο 2:06.
Ο Nicolo Bulega κατάφερε και πάλι να είναι ο κορυφαίος της ομάδας Sky VR46, κατακτώντας την 4η θέση και 0,138δ πιο γρήγορος από τον Fenati που τον ακολουθεί.
Ο Enea Bastianini ήταν η δεύτερη από τις τρεις Honda που βρίσκονται στη δεκάδα, μπροστά από τους Migno και Bo Bendsneyder!
Ο Jorge Martin έβαλε την Mahindra του στη δεκάδα με τον ένατο καλύτερο χρόνο και μόλις για 1χιλ καλύτερος από τον δέκατο Niccolo Antonelli.