• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3: Κατατακτήριες
Έκλεψε την pole ο Romano Fenati!
Νέα 19/03/2016 - 19:29

Ο Romano Fenati «έκλεψε» την pole position στις σημερινές κατατακτήριες, κάνοντας έναν αναπάντεχο και απίστευτο τελευταίο κομμάτι στην πίστα του Qatar!

 

Ο Ιταλός ήταν ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πάνω από το χρόνο του Livio Loi στα πρώτα τρία κομμάτια της πίστας, ωστόσο στο τελευταίο ήταν πανίσχυρος και βρήκε τα τρία δέκατα που ήθελε για να πάρει την pole position!

 

Ήταν μόλις η δεύτερη pole position της καριέρας του Romano Fenati, ο οποίος κέρδισε τον Livio Loi για μόλις 47 χιλ. του δευτερολέπτου.

 

Υψηλό το επίπεδο του ανταγωνισμού σήμερα για την Moto3, με τους 8 πρώτους να έχουν διαφορά στα τέσσερα μόλις δέκατα!

 

Ο Loi κρατούσε την πρώτη θέση για αρκετά λεπτά, ωστόσο έχασε στο τέλος την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη του pole position!

 

Ο νεαρός Βέλγος ήταν απογοητευμένος, αλλά θα προσπαθήσει αύριο για ένα δυνατό αποτέλεσμα κι ένα καλό ξεκίνημα στη χρονιά φέτος.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά θα βρεθεί και ο Brad Binder, ο αναβάτης που έχει δείξει από την πρώτη ημέρα πολύ δυνατός σε ρυθμό αγώνα.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Fabio Quartararo, που ήταν η τρίτη ΚΤΜ στις τέσσερεις πρώτες θέσεις, αλλά και η τελευταία μετά από τρεις συνεχόμενες Honda.

 

Ο Jorge Navarro ήταν η πρώτη, με τον Ισπανό να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση και 14χιλ μπροστά από τον εντυπωσιακό Aron Canet.

 

Ο Ισπανός κατάφερε σήμερα να είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση από τους φοβερούς rookies της Moto3!

 

Ο Canet έκλεισε τη δεύτερη σειρά μ’ έναν ταχύτατο γύρο στο 2:06,462 και κέρδισε πολλές θέσεις από την 17η που είχε στα συνδυασμένα των ΕΔ1-2-3.

 

Την τρίτη σειρά άνοιξε ο Niccolo Antonelli που δεν απέφυγε την τρίτη του πτώση αλλά έμεινε μπροστά από τον δεύτερο εντυπωσιακό rookie.

 

Ο Bo Bendsneyder ακολουθούσε για μεγάλο διάστημα τον Brad Binder κι επωφελήθηκε από αυτό κατακτώντας την 8η θέση.

 

Στη δεκάδα, χάρη στους τελευταίους τους γύρους, μπήκαν και οι Enea Bastianini με τον Phillip Oettl.

 

 

Σημ: Οι Brad Binder και Bo Bendsneyder, ομόσταυλοι στην Red Bull KTM Ajo, τιμωρήθηκαν για επικίνδυνη οδήγηση στις ΕΔ3 με ποινή τριών θέσεων στις κατατακτήριες. Έτσι θα είναι τρεις θέσεις κάτω από τις παραπάνω, στον αυριανό αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2: Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner στη θέση Petrucci;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα