• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Επανέρχομαι!
Τώρα, επιτέλους, μπορώ να πιέσω!
Νέα 19/03/2016 - 23:30

Ο Marc Marquez νιώθει σαν τον παλιό δυνατό εαυτό του και από τη στιγμή που απέκτησε εμπιστοσύνη στα Michelin, επέστρεψε στον επιθετικό τρόπο που είναι το σήμα κατατεθέν του.

 

Ο Ισπανός μπορεί να έμεινε 91χιλ πίσω από τον Lorenzo, ωστόσο στον τελευταίο του γύρο - που δεν μέτρησε γιατί τον ξεκίνησε ελάχιστα αφότου έπεσε η καρώ σημαία - έκανε χρόνο 3 δέκατα ταχύτερο από την Yamaha!

 

Ο Marc, που παραλίγο να πέσει όταν δοκίμαζε μια εκκίνηση, τόνισε: «Δεν κάναμε σωστό υπολογισμό με την ομάδα, ενώ δεν είδα και τη σημαία».

 

«Πίεσα στον τελευταίο αυτό γύρο και στο τέλος πίστεψα ότι ήμουν στην pole γιατί είδα το 1:54,2! Αλλά είναι καλή και η δεύτερη θέση».

 

«Μετά, αφού τελειώσαμε, είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή και πρέπει να δούμε τι έγινε γιατί θα είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει στον αγώνα».

 

Στη συνέχεια ανέλυσε το πως έφτασε στο σημείο να εμπιστεύεται τόσο πολύ τα Michelin, ώστε να επαναλάβει το επιθετικό του στυλ!

 

«Στα τεστ ήμουν ομαλός προσπαθώντας να κατανοήσω τα ελαστικά. Όταν όμως νιώθεις έτοιμος, οδηγείς με το στυλ σου και το δικό μου είναι να είμαι στο 100%».

 

«Ακόμα χάνουμε σε επιτάχυνση και πρέπει να πιέζω πολύ στα φρένα. Ξέρω ότι δεν είναι ο πιο ασφαλής τρόπος, αλλά έτσι πρέπει να γίνει αν θέλω να είμαι κοντά στους Jorge, Vinales, Valentino και στις Ducati».

 

«Ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι σε όλους τους τομείς, αλλά δουλεύουμε σκληρά και κάναμε ένα τεράστιο βήμα».


«Στις ΕΔ4 ένιωθα πολύ καλά και ήμουν πολύ σταθερός, ενώ και στις κατατακτήριες ήμουν έτοιμος στον τελευταίο γύρο να κάνω το γρήγορο γύρο».

 

«Επανέρχεται η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον αυριανό αγώνα».

 

«Θα δούμε το επίπεδό μας αύριο, αλλά νιώθω έτοιμος να παλέψω για το βάθρο και αν όλα πάνε καλά και για τη νίκη».

 

Φυσικά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πως θα δουλέψουν τα ελαστικά της Michelin σε διάρκεια αγώνα, αλλά αύριο θα έχουμε μια πρώτη καθαρή άποψη.

 

«Φαίνεται ότι μπορείς να κάνεις τον καλό σου γύρο με 10 ή 16 γύρους στα λάστιχα! Στα τεστ κάναμε προσομοιώσεις, αλλά όλα είναι διαφορετικά στον αγώνα».

 

«Σ’ αυτή την πίστα πολλοί είναι κοντά σε χρόνους και πολλοί έχουν τον ίδιο ρυθμό, οπότε θα είναι ένας καλός αγώνας».

 

«Παράλληλα, θα πρέπει να δούμε και την κατάσταση της πίστας διότι πρώτα θα προηγηθεί ο αγώνας της Moto2».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Περίμενα ένα συγγνώμη

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν έχει λόγο να παραπονιέται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα